in

Obrisane lažne ponude, nastavljena aukcija za traku Kristijana Ronalda

BEOGRAD –

Fondacija Zajedno za život i sajt za prodaju Limundo obrisale su basnoslovne ponude za kapitensku traku Kristijana Ronalda, jer su pojedini ljudi aukciju iskoristili za šalu, a ne za pomoć šestomesečnom Gavrilu Đurđeviću, pa se sada na sajtu može videti da je za taj artikl ponuđeno 6.001.148 dinara.

Akcija se nastavlja, a vreme koje je ostalo za aukciju je do 2. aprila u 9:39 sati.

Do sada su date 404 ponude i pomenutih šest miliona dinara.

Fondacija “Zajedno za život” u utorak je objavila da je dežurni radnik na stadionu uzeo traku sa terena, koju je koju je Kristijano Ronaldo bacio na travu stadiona “Rajko Mitić”, iz revolta što mu nije priznat gol za pobedu Portugalije protiv Srbije, i odlučio da je donira, kako bi se pokrenula humanitarna aukcija.

Sva prikupljena sredstva biće namenjena za lečenje šestomesečnog Gavrila Đurđevića iz Kragujevca koji boluje od spinalne mišićne atrofije.

Ovo je trebalo da bude lepa akcija, da se pomogne Gavrilu kom je neophodno dva i po miliona evra za lečenje, ali pojedinci su to iskoristili pa je u noći između utorka i srede cena je krenula da raste brzinom svetlosti, te je u roku od nekoliko sati sa 12 miliona premašila cifru od preko milijardu dinara.

Poslednja cifra koja je bila ponuđena na aukciji je od korisnika “Pavlasa” iznosila 1.280.000.170 (milijardu i 280 miliona dinara), odnosno oko 11 miliona evra.

Kapitenska traka Kristijana Ronalda dostupna je putem humanitarne aukcije na ovom linku, a donator koji izlicitira najveću sumu, poneće kući sa sobom definitivno jedan deo fudbalske istorije.