in

Primorana je da se HITNO OGLASI, uzrujana i besna!

Uzrujana i besna, Foto: Instagram

Poznato je da mlada političarka i aktivistkinja Socijalističke partije Srbije – Ana Grozdanović, privlači veliku pažnju javnosti svojim jasnim stavom i oglašavanjem na društvenim mrežama, pa se i tako ovog puta našla na meti raznih komentara zbog svoje objave o Miloševiću.

Naime, ona u svojoj kancelariji drži sliku bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije, Slobodana Miloševića, a upravo objavljena fotografija na kojoj ona hrabro pozira ispred njega, izazvala je pravu buru ljudi koji to negoduju i imaju suprotno mišljenje o Miloševiću, a sve je preraslo u neprestrano vređanje i ozbiljne pretnje.

Ana Grozdanović
foto: Instagram

Ona je bila primorana javno da se oglasi i time skrene pažnju svim negativnim komentarima:

– Ja, molim vas, koji ne volite Slobodana Miloševića da me ne vređate i ne pretite. Prosto morate da shvatite da je moj stav prema tom čoveku da se ponosim na osnivača i prvog predsednika naše partije, o kome će istorija tek da da pravi sud! I da, moje lično pravo je da iznesem svoje mišljenje i stav prema bilo kom! Da je takođe moja ćast da držim njegovu sliku u svom prostoru. Hvala. – vidno uzrujana se oglasila Grozdanović.

(Espreso/E.Biberović)