in

Keljmendi priveden u policijsku stanicu, pa pušten na slobodu

Kako se navodi u medijskim izveštajima, Keljmendi je priveden oko 13:30 “kao građanin”, bezbednosno interesantna osoba, a pušten je oko 16, 20 posle uobičajene procedure.

Keljmendi se pojavio u jednom hotelu na ulasku u taj grad, a više policijskih vozila bilo je angažovano za njegovo privođenje.

Prema informacijama Novosti, prilikom hapšenja kod njega nije pronađeno ništa što bi moglo da ga poveže za neko krivično delo.

Vulin: Policija kontroliše kriminalce bez obzira odakle su

Povodom privođenja Keljmenija, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je da se policija trudi da kontroliše kriminalce bez obzira da li su u pitanju naši ili strani državljani, a posebno ako su, kako kaže, “poznati narko dileri, ubice”.

“Možda ne možemo svaki put da ih zateknemo u vršenju krivičnog dela, možda ne možemo da im svaki put dokažemo učešće u zločinu, ali zato svaki put možemo da ih privedemo u policijsku stanicu, saslušamo i njih i sve one sa kojima su u društvu, proverimo i oduzmemo vozila i od njih i od njihovih domaćina i pomagača”, rekao je Vulin Tanjugu.

On je istakao da niko od njih nije poželjan u Srbiji.

“Borba protiv kriminala i kriminalaca će se, kao što je naredio predsednik Aleksadar Vučić, voditi uvek i svim sredstvima”, istakao ministar.