in

Marjanovićev advokat o PREOKRETU u rastvetljavanju ubistva pevačice

Zoran Marjanović, Foto: Kurir/ Tamara Trajković

“Tačno je da je izveštaj mobilnog operatera tačan, ali detaljnije ćemo se izjasniti na sledećem suđenju” rekao je za Kurir Nikola Dumnić advokat Zorana Marjanovića.

Podsetim, izveštaj mobilnog operatera čiji je korisnik bio Zoran Marjanović u vreme ubistva supruge Jelene, pevačice “Granda”, na nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine, mogao bi da baci novo svetlo na rasvetljavanje zločina, pošto se u njemu navodi da Marjanović nije fizički isključio svoj telefon, kako se to navodi u zaključku sudskog veštaka.

Kako Kurir saznaje, u izveštaju koji je stigao u Viši sud u Beogradu se navodi da bi logovanje, odnosno ponovno uključivanje namerno isključenog aparata bilo zabeleženo na mreži.

– Sudski veštak za telekomunikacije u novembru prošle godine pred sudom je izjavio da je Marjanović svesno isključio svoj mobilni telefon u vreme ubistva supruge Jelene, tvrdeći da to što ponovno uključivanje na mrežu nije registrovano ne znači da telefon nije sam fizički isključio. Međutim, izjašnjenje mobilnog operatera koje je sada stiglo u sud moglo bi da dovede do preokreta – kaže izvor Kurira upoznat sa slučajem.

(Espreso / Kurir)