in

Vulin bez komentara na premijerkinu najavu novih hapšenja

“Sve što je pokrenuto, mora da ima svoj sudski završetak. Istraga još uvek traje. Mi smo sklonili glavne aktere ovog kriminalnog klana, ali njihova kriminalna mreža je i dalje predmet naših obrada. Mi gotovo svakodnenvno hapsimo razne ljude. U svakom pretresu otkrijete neki novi dokaz koji vas dovede do još nekoga”, rekao je Vulin večeras na TV Vesti.

On nije hteo da komentariše ni medijske spekulacije o ulozi bivše državne sekretarke MUP-a Dijane Hrkalović u delovanjmn ove kriminalne grupe.

“Postoje istrage koje vodi unutrašnja kontrola, i ona se odnosi na pripadnike MUP-a. Kakvi će biti rezultati te istrage, saznaćete kada tužilaštvo bude formulisalio slučaj. Ne ranije. Pretpostavljam da mislite na ono što su pokušali da predstave kao aferu, a zapravo nije afera već ja sad slobodno mogu da kažem dokazano ilegalno prisluškivanje Aleksandra Vučića i njegove porodice”, naveo je Vulin.

On je zaključio da je policija uradila svoj deo posla prikupivši sve dokaze, i dodao kako su oni predati tužilaštvu koje treba da na osnovu tih dokaza formuliše koje je to krivično delo.