in

Iako će Sajam biti na proleće Karneks pokupio pregršt medalja

Komisije Poljoprivrednog sajma, iako će on biti organizovan sledeće godine u proleće, ipak su i ove godine ocenjivale kvalitet proizvoda od mesa i nagradile “Najbolje u 2020”.

“Osim medalja kvaliteta, Karneks ima i sedam Šampiona grupa proizvoda”, izjavila je direktorka razvoja i kvaliteta Industrije mesa Karneks Biljana Marković.

Ona je navela da su sedam titula Šampiona grupe proizvoda ponele Rustik kobasica u grupi fermentisane suve kobasice, Delikates viršla, kao najbolji proizvod kategorije fino usitnjene barene kobasice, Mesni narezak u kategoriji konzerve od usitnjenog mesa, Bavarska kobasica u grupi grubo usitnjenih barenih kobasica, Pašteta sa šunkom u grupi jetrene kobasice i paštete, Pasulj sa slaninom u grupi gotovih jela, Mini stišnjena šunka u grupi konzerve mesa u komadima.

Zlatne medalje i nagrade za vrhunski kvalitet i širok asortiman proizvoda na jednoj od najznačajnijih manifestacija ovog tipa u regionu, kakav je Novosadski sajam, navode u toj kompaniji, još jedna su potvrda da je Karneks omiljeni brend potrošača i već više od šest decenija sinonim pouzdanosti, kvaliteta i tradicije.

“Karneks Delikates viršla je i danas jedina prava viršla od svinjskog i goveđeg mesa na tržištu. Medalje i nagrade koje naši proizvodi osvajaju za nas su dodatni podstrek da svojim potrošačima uvek pružimo visoko kvalitetan proizvod, što je za Karneks uopšte najvažniji imperativ”, izjavila je Biljana Marković.