in

Na Fantastu kviz za mlade o reproduktivnom zdravlju

BEČEJ –

Kancelarija za mlade opštine Bečej u saradnji sa Novosadskim humanitarnim centrom u petak, 9. oktobra, u dvorcu Fantast organizuje kviz za mlade o reproduktivnom zdravlju. 

 

Bečejski srednjoškolci imaće prilike da na interaktivan način steknu nova i unaprede postojeća znanja iz oblasti reproduktivnog zdravlja. Cilj je da mladi kroz ovakav vid edukacije razvijaju odgovoran stav i odnos o sopstvenoj dobrobiti u pogledu brige o telesnom, psihičkom i socijalnom zdravlju.

“Interaktivno predavanje i kviz organizujemo sa ciljem da se mladi na najkreativniji način upoznaju sa osnovnim pojmovima reproduktivnog zdravlja. Smatramo da se o toj temi ne govori dovoljno i zato je bitno da ih edukujemo i skrenemo im pažnju na važnost zdravlja mladih osoba. Edukacija će se održati u prelepom ambijentu dvorca Fantast i mislim da je ovo savršena prilika da mladi na zabavan i zanimljiv način prošire svoje znanje i da taj dan provedu lepo i korisno”, izjavila je koordinatorka Kancelarije za mlade opštine Bečej Dijana Peter.

dijana, peter,, bečej

Zainteresovani momci i devojke svoje prijave mogu slati putem mejla

mladi.becej@gmail.com
. Broj učesnika je ograničen, a svim takmičarima će pored obezbeđenog prevoza i ručka biti dodeljene i nagrade.