in

Brojne inovacije na ’’Bobar Petrol’’ uz specijalan program za lojalne klijente

Kompanija Bobar Beška doo ponosni je vlasnik jedne od najmodernijih benzinskih pumpi u Srbiji, ’’Bobar Petrol’’ u Novom Sadu, na adresi Bulevar Evrope bb, koja je za veoma kratko vreme stekla zavidnu reputaciju kod vozača.

Direktor kompanije Nenad Bobar kaže da je nakon Apatina i Beške ovo treća u lancu benzinskih pumpi pomenute kompanije koja sve više širi svoje poslovanje i na područje trgovine naftnim derivatima.

Građanima je na raspolaganju najkvalitetniji evrodizel, aditivirani dizel, benzin od 95 i od 98 oktana i TNG koji se trenutno mogu pronaći na našem tržištu, kao i bogat asortiman proizvoda iz domena autokozmetike i svih vrsta ulja i manjih rezervnih delova iz putničkog i teretnog programa.

– Mi smo porodična firma i ovo nam je prva bezinska stanica u Novom Sadu. Za verne kupce obezbeđene su kartice koje omogućavaju popust na gorivo i određene usluge u našoj prodavnici i kafiću koji se nalazi u sklopu pumpe, gde mogu da se osveže i odmore a tu je i savremeni ’’kids korner’’, igralište za decu. Takođe, u saradnji sa prijateljima iz kompanije ’’Auto rad’’ d.o.o. za verne klijente obezbedili smo specijalne kartice za popust od šest dinara po litri goriva za sve one koji u toj firmi registruju automobil – priča nam Bobar uz napomenu da će od skoro vernim klijentima biti dostupna i aplikacija ’’Bobar petrol’’ pomoću koje će se moći skupljati bodovi za ostvarivanje dodatnog popusta.

Prema njegovim rečima, u Srbiji imamo slobodno tržište bez monopola što predstavlja mogućnost za razvijanje.

– Konkurencija je velika ali na nama je da održimo visok nivo i da klijentima obezbedimo najkvalitetnije derivate dostupne na tržištu koji će im garantovati manju potrošnju goriva i manje habanje vozila. Veliko je tržište i planiramo da u Novom Sadu i Vojvodini proširujemo ovu delatnost – najavljuje Bobar.

Posebnu pažnju klijenata privukla je i najsavremenija autoperionica u Novom Sadu koja je velika novina na našem tržištu.

Foto: Bobar petrol / Ustupljene fotografije

Kako objašnjava menadžer novosadskog ’’Bobar Petrola’’ Mile Ergarac, reč je o potpuno automatizovanoj i laserski navođenoj mašini za pranje vozila.

– Vozač treba samo da prati zvučna uputstva koja izdaje robot i da sedi u svom automobilu. Mašina pere, voskira i suši automobil, a čitav proces traje oko četiri minuta. Sve je prilagođeno najnovijim automobilima i farbama kako bi se sprečila mogućnost oštećenja karoserije – objašnjava Ergarac.

Dodaje i da su vođeni iskustvom iz svojih predstavništava u Apatinu i Beški naučili da osluškuju potrebe potrošača te su odlučili da Novosađanima budu dostupni 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

Budući da se ’’Bobar Petrol’’ nalazi praktično na izlazu iz grada na saobraćajnici koja u jednom smeru vodi ka Bačkoj Palanki a u drugom ka Rumenki i autoputu Beograd – Novi Sad – Subotica, Ergarac kaže da su obezbedili dovoljno veliki prostor da mogu da usluže i velike teretne kamione, autobuse, pa čak i veća poljoprivredna vozila ukoliko za to bude potrebe.

Podsetimo, pumpe u ’’Bobar Petrola’’ u Prigrevici i Beškoj odavno beleže odlične rezultate a prema rečima menadžerke beščanskog ’’Bobar Petrola’’ Tijane Predović, ta kompanija svojim korisnicima obezbedila je najkvalitetnije naftne derivate koji se trenutno mogu naći na tržištu po veoma primamljivim cenama uz brzu i kvalitetnu uslugu i kvalifikovano osoblje.

Benzinska pumpa u centru Beške u ulici Kneza Miloša broj 15, nudi najbolje od evrodizela, benzina i TNG, zbog čega je brzo postala omiljena u ovom kraju. Dobar glas daleko se čuje pa je pumpa danas i nezaobilazno mesto većine vikendaša, koji vole da odmaraju u ovom delu Srema.

– U sklopu pumpe je prodavnica sa širokom paletom proizvoda iz domena autokozmetike, svih vrsta ulja i manjih rezervnih delova iz putničkog i teretnog programa uz stručno i mogu reći najljubaznije osoblje koje ćete sresti. Našim klijentima uvek su besplatno na usluzi za sitne popravke ili da ih odvedu kod majstora, ako je to potrebno. Radno vreme pumpe je od 06 do 22 časa sedam dana u nedelji – ističe Tijana Predović.

Menadžer novosadskog ’’Bobar Petrola’’ Mile Ergarac kaže da su vođeni iskustvom naučili da osluškuju potrebe potrošača, pa je pumpa u Prigrevici u ulici Apatinska broj 22 jedna od najsavremenijih u Srbiji.

Ove tri pumpe pozicioniraju ih kao sve ozbiljnijeg takmaca u velikoj konkurenciji na polju trgovine naftnim derivatima.

– Našim korisnicima u Prigrevici obezbedili smo najkvalitetnije naftne derivate koji se trenutno mogu naći na tržištu po primamljivim cenama, od evrodizela i benzina do i TNG. Pumpa se nalazi na glavnom putu u Prigrevici koji vodi ka Apatinu. U radu je dve godine, potpuno je renovirana i adaptirana po najsavremenijim standardima. Radi svaki dan od 6 do 22 sata. Imamo i prodavnicu sa širokom paletom proizvoda iz domena autokozmetike, svih vrsta ulja i manjih rezervnih delova iz putničkog i teretnog programa – rekao je Ergarac.

Kako dodaje potrošačima je raspolaganju stručno osoblje koje sa zadovoljstvom izlazi u susret klijentima koji se slučajno nađu u nevolji.

– ‘’Bobar Petrol’’ kao porodična kompanija uvek je na usluzi građanima pa smo osluškujući potrebe meštana Prigrevice i okoline odlučili da našim klijentima, vlasnicima registrovanih poljoprivrednih gazdinstava odobrimo dodatne popuste u doba intenzivnih jesenjih poljoprivrednih radova – poručuje Ergarac.

Ova benzinska pumpa uskoro treba da dobije i najsavremeniju autoperionicu poput one na benzinskoj stanici ‘’Bobar Petrola’’ u Novom Sadu.