in

MAKRO-DEDA (79) IZ NOVOG SADA NADRLJAO ZBOG “SREĆNIH ZAVRŠNICA” Vrbovao siromašne devojke, pa ih terao na prostituciju, ISPLIVAO I CENOVNIK

Starac Drago P. (79) uhapšen je u Novom Sadu jer je organizovao prostituciju u navodnim salonima za masažu.

Devojke je vrbovao obećavajući im da će raditi u salonu za sportsku masažu, ali je onda počeo da ih tera i da seksualno zadovoljavaju mušterije. Usluge “masaže” oglašavao je na društvenim mrežama, a naplaćivao ih je od 4.000 dinara naviše, u zavisnosti od vrste usluge, piše “Informer”.

Izvor iz istrage kaže da je policija mesecima pratila Draga jer je bilo očigledno da su njegovi saloni za masažu zapravo paravan za prostituciju.

– Reč je o devojkama iz socijalno ugroženih porodica, koje su u početku mislile da će biti prave maserke, ali ih je Drago naterao na prostituciju – objasnio je izvor iz istrage.

Foto: Nenad Mihajlović / RAS Srbija

Saloni
Saloni Foto: Nenad Mihajlović / RAS Srbija

Saloni

Ima dosije u policiji

U policiji su potvrdili da Drago ima dosije i da je ranije hapšen zbog lakših krivičnih dela. Prema nalogu Višeg tužilaštva u Novom Sadu određen mu je pritvor, a tereti se za krivično delo trgovina ljudima, za šta mu preti od 3 do 12 godina zatvora.

– Oglašavao je usluge masaže sa zgodnim maserkama na društvenim mrežama, ali je potencijalnim klijentima davao broj telefona i adresu tek kad bi se uverio da se iza profila mušterije ne krije policajac. Tad bi, u privatnoj prepisci sa klijentom, otkrio da je reč zapravo o erotskoj masaži sa takozvanom srećnom završnicom. Najjeftinija usluga, koja podrazumeva samo “masažu” polnog organa, koštala je 4.000 dinara, a oralni i klasični seks je koštao od 50 evra pa naviše – kazao je izvor iz istrage.

Drago je, inače, bio šokiran kad su mu pripadnici Interventne jedinice upali u stan i uhapsili ga.

– Iako je bio oprezan, starac je mislio da policajci neće uspeti da ga povežu sa devojkama koje su pružale seks u iznajmljenim lokalima i stanovima. Nije pružao otpor i ćutke je pošao sa policajcima u stanicu – dodao je izvor iz istrage.

Prilikom pretresa stanova i lokala u kojima su bili navodni saloni za masažu zatečeno je nekoliko devojaka koje su odvedene na saslušanje.