in

Putevi Srbije o izmenama režima saobraćaja zbog radova

Na autoputu od petlje Pojate do petlje Ražanj, kod sela Pločnik, o toku su radovi na sanaciji kolovoza i trajaće do 11. oktobra, a saobraćaj će se za to vreme odvijati levom trakom u dužini od dva kilometra.

Na autoputu Ruma – Pećinci (km 65+214 do km 66+749), došlo je do izmene režima saobraćaja zbog radova na pojačanom održavanju. Saobraćaj će se sada odvijati dvosmerno na levom kolovozu auto-puta, smer Beograd – granični prelaz Batrovci.

Na deonici Markovac – Aranđelovac do 10. oktobra odvijaju se radovi na popravci mosta preko reke Misače uz naizmenično propuštanje vozila. Alternativni putni pravac: Mladenovac – Belosavci – kružni tok u Krćevcu – Aranđelovac.

Na deonici Sadikov Bunar – Blato do 31.oktobra obustavljen je saobraćaj zbog radova na pojačanom održavanju. Kompletan saobraćaj je preusmeren na put Sadikov Bunar – Bela Palanka i Bela Palanka – Donji Striževac.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova na graničnim prelazima Kelebija i Batrovci, na izlazu iz zemlje teretna vozila čekaju tri sata, na Horgošu sat, a na Gradini sat i po.