in

Došle po kafu za poneti, pa PAO POLJUBAC!

Foto: Instagram printscreen

Ivana Aleksić, supruga repera i rijaliti učesnika Nenada Aleksića Ša, druži se sa Višnjom Petrović koja je bila učesnik Zadruge.

Višnja je na svom Instagram profilu objavila video snimak sa Ivanom, koja nije skiidala osmeh sa lica.

Ivana se ovim povodom nijednom nije oglasila za medije, ali je aktivna na Instagramu. Ona je sada objavila fotografiju na kojoj je nasmejana, te nema sumnje da se trudi da ne skida osmeh s lica, iako prolazi kroz težak period.

Ona je sada podelila sliku sa Višnjom, koja je ljubi u obraz.

– Kafa za poneti? Može, plus poljubac da pukne gratis! Oko moje lepo – napisala je Višnja Ivani, a reperova žena je dodala:

zabava, zadruga, ivana aleksić, žena, Nenad Aleksić Ša
foto: printscreen

– Hvala ti za danas. Znaš ti zašto.

Inače, nedavno su Tara Simov i Nenad Aleksić Ša govorili o svojoj vezi, a Ša je odgovorio na pitanje da li misli da ga supruga gleda i razmotrio mogućnost da Ivana Aleksić uđe u rijaliti.

– Ne smem ni da razmišljam o tome. Ne znam da li gleda. I grešniji od nas osuđuju sve ovo. Mislim da svi osuđuju, mislim da sam najgori. Ne očekujem da uđe u Zadrugu. Siguran sam da neće ući, da neće doći, znajući je. Da uđe, pobegao bih. Zapalio bih odmah. Ona je imala ponudu tokom Zadruge 2 da uđe, ona je van ovog sveta. Imam crv sumnje jer nisam očekivao da dođe do čega je došlo. Ne kajem se što sam sa Tarom. Ne bih pobegao, suočio bih se, rekao je on u emisiji “Amidži Šou”.

(Espreso)