in

Dragana Mitar raskinula je nedavno, viđaju je sa Edom!

Kod Kendija i Pande u emisiji ”Pitam za druga” na ”RED” televiziji, gostovala je bivša zadrugarka i modelsica, Dragana Mitar.

foto: Youtube

Osim po atraktivnom izgledu, Dragana je poznata i po svojim turbulentnim ljubavnim odnosima, što u rijalitiju, što van njega. Ona je ovom prilikom odgovarala na pitanja sa Instagrama, a jedno od njih je glasilo: ”Kako je Edo?”.

Nisam u prošlom životu, samo u sadašnjem i budućem. Ne znam stvarno, nismo u kontaktu, vodim svoj život ne vraćam se na prošlost, lepo mi je – istakla je Dragana.

A evo šta kaže na glasine raznih ljudi koji su ih navodno viđali zajedno u skorije vreme.

Jeste, mene svi svuda sreću. Ja ne mrzim nikog, mogu sa svima da ostanem u okej odnosima, ali nisam ni sa kim u vezi. Edo je ostao moj rijaliti drug, bili smo rijaliti prijatelji u Zadruzi. Neću da se mrzimo, širimo ljubav i pozitivnu energiju. Trudim se da nikome trenutno ne činim loše stvari, smirila sam se. Nekad je bolje ćutati. Uvek ima udvarača, ali ja sam rešila da se fokusiram na sina. Ne verujem više u ljubav, toliko sam se puta razočarala, ne kažem da sam nesrećna žena. Sijam, sama sam, lepo mi je. O bivšima sve najbolje – zaključila je Dragana.

(Espreso)