in

Od najboljih PRIJATELJA do ljutih PROTIVNIKA, prozivaju se na društvenim mrežama!

Foto: Printscreen Youtube

Marko Perović je bio jedan od učenika u programu “Parovi”. Devetu sezonu rijalitja obeležio je svojom turbulentnom vezom sa Natašom Pajović.

Međutim, mnogi su se iznenadili kada je Marko napustio vilu “Parova”. Još uvek nije poznat razlog njegovog napuštanja rijalitija.

Marko se obratio putem svog Instagram profila onima koji su iznosili negativne komentare na njegov račun tokom njegovog boravka u vili “Parova”.

Parovi
foto: Printscreen

– Za sve ove što su me pljuvali tokom boravka u rijalitiju evo sad sam napolju, pa neka mi se jave! Ako imaju nešto da mi kažu, imaju moj broj – napisao je Perović na svom Instagram profilu.

Podsećamo, velika prašina u javnosti se podigla pre nekoliko meseci kada je rijaliti napustilo nekoliko takmičara. Nakon izlaska iz vile pobunjeni takmičari su javno prozivali Perovića nakon njegovog pokušaja bekstva iz vile. Prvi se oglasio Nikola Lakić, a odmah za njim je objavu podelio i Mladen Vuletić.

– Beži sa bubicom Marko, hahaha. “Ja kad dam reč, poginem za to.” Pa, što nisi poginuo za Mladenom drugom, i nama kada smo ti rekli da nas sačekaš, hahahah, ovo je smehoteka… A sad vraćanje u vilu – napisao je Lakić pre par meseci.

Parovi
foto: Printscreen

Takođe, i Nenad Marinković Gastoz oglasio se u tom periodu na Instagramu putem “lajva” gde je poručio da je razočaran što njegovi cimeri u rijalitiju nisu nastavili bojkot. On je istakao da je dogovor bio da se rijaliti bojkotuje, ali da su se ukućani vratili u vilu pre nego što su on i ostalih pet privedenih takmičra stigli do televizije iz stanice policije, gde su dali izjave.

(Espreso / Srbija Danas)