in

Otkriveno sa kim se VIĐA supruga Nenada Aleksića Ša nakon što ju je javno prevario u Zadruzi 4

Nova epizoda emisije od koje strepe poznati „Paparazzo lov“ je na programu TV Pink i večeras od 22 časa. Kroz najzanimljivije priče i ove srede vodiće vas poznato Pinkovo lice, Ana Pendić Radoš.

Nenad Aleksić Ša uzburkao je javnost kada je u „Zadruzi 4“ javno prevario suprugu Ivanu Aleksić sa 20 godina mlađom rijaliti učesnicom Tarom Simov. Njihovo prisno prijateljstvo, kako su se Ša i Tara pravdali, bio je dovoljan povod da Ivana donese odluku da se razvede od popularnog repera, što je njegova porodica i potvrdila. Nakon što je dobio zvaničnu potvrdu, Tara i Ša započeli su vezu, a od tada je na meti najpoznatijih paparaca u Srbiji bila njegova i dalje zvanična supruga Ivana. „Paparazzo lov“ pratio ju je u stopu, a sa kim se viđa Ivana (i dalje Aleksić) i kako podnosi suprugovu preljubu, saznaćete

Još jedna priča koja je podigla veliku prašinu u domaćoj, ali i svetskoj javnosti jeste slučaj glumice Danijele Štajnfeld, koja je optužila poznatog glumca Branislava Lečića da ju je silovao u maju 2012. godine. Navodno, Danijela je odlučila da posle devet godina progovori u trenutku kada je Lečić pozvao sve polaznike škole Mike Aleksića, takođe optuženog za seksualno zlostavljanje, da pređu kod njega u glumačku školu. Danijela je dala izjavu u tužilaštvu, nakon čega je Branislav Lečić pozvan da da izjavu u policiji, u svojstvu građanina. Prema njegovim rečima nakon sedmočasovnog saslušaja, poligraf je prošao, a sada je na nadležnim organima da utvrde sve činjenice i odrede dalji tok ovog slučaja. Ekipa emisije „Paparazzo lov“ je pratila dolazak Branislava Lečića u policiju, a gde je otišao nakon saslušanja, saznaćete u večerašnoj emisiji.

(Espreso)