in

Šapić treći put predsednik Opštine Novi Beograd

BEOGRAD –

Aleksandar Šapić izabran je danas treći put za predsednika beogradske opštine Novi Beograd, a tim povodom rekao je za Tanjug da veruje da će već u danima koji dolaze, opštinsko rukovodstvo koje u ovom mandatu neće imati ograničenja, doneti dobrobit građanima te najveće opštine u Srbiji.

Šapić je dodao da nova vlast ima sve uslove da bude uspešnija od prethodne, između ostalog i zahvaljući aposlutnoj podršci i većini koja će imati vertikalu s Gradom.

“Verujem da će novoformirana skupštinska većina učiniti sve da Novobeograđani osete benefite jedne ovakve vlasti, i verujem da će ona biti uspešnija od predhodne, a u korist naših Novobeograđana, čiji smo svi mi predstavnici”, naveo je Šapić za koga je glasalo 45 poslanika od 46 prisutnih.

Šapić je zahvalio na ukazanom poverenju i čestitao članovima Veća, predsedniku Skupštine opštine i svim izabranim na današnjoj sednici Skupštine opštine Novi Beograd.

Na današnjem zasedanju novobeogradskog parlamenta, tajnim glasanjem, izabrani su i sekretar Skupštine, njegov zamenik, kao i članovi opštinskog Veća.

Šapić je izabran za predsednika opštine Novi Beograd ispred liste Aleksandar Šapić – Naš predsednik opštine Novi Beograd.

Novi Beograd ima više od 200.000 stanovnika.