in

Fudbaleri posle utakmice IDU U PRVU SMENU da rade

MORA SE

Reprezentativci San Marina su između ostalih i ekonomi, poštari, pravnici, ugostitelji, učitelji, a samo trojica zarađuju u fudbalu, to su Berardi, Nani i Benedetini koji igraju u italijanskoj Seriji C

Objavljeno: 28.03.2021. 20:06h

Fudbalska reprezentacija San Marina navikla nas je već na neverovatne i bizarne priče, a izuzetak nije ni ovaj kvalifikacioni ciklus.

San Marino večeras igra utakmicu drugog kola kvalifikacija za Svetskog prvenstvo 2022. godine u Kataru protiv selekcije Mađarske, a u sredu dočekuju Albaniju.

Pomenuta selekcija je amaterska, i po kvalitetu i po svemu ostalom. Većina fudbalera ima i svoje redovne poslove koje obavljaju, pa će tako sutra njih sedmorica morati na posao u prvu smenu.

Zozini i Zaferani će na primer morati da budu na poslu već u šest sati izjutra.

Igrači San Marina će na poslovima dobiti slobodan utorak i sredu zbog utakmice sa Albanijom, dok će sutra nakon posla odraditi trening sa reprezentacijom.

Reprezentativci San Marina su između ostalih i ekonomi, poštari, pravnici, ugostitelji, učitelji, a samo trojica zarađuju u fudbalu, to su Berardi, Nani i Benedetini koji igraju u italijanskoj Seriji C.

(Espreso/Objektiv)