in

Stanojević: Teško u Milanovcu, Holender donosi kvalitet

“Teška utakmica za nas, gostovanje. Videćemo. Sadik ima određenih problema koje nosi od ranije. Ostali su spremni”, rekao je Stanojević na konferenciji za mediije.

Crno-beli su danas predstavili novo pojačanje Filipa Holendera, a Stanojević je upitan šta će Partizan dobiti njegovim angažmanom.

“Holender je standardni reprezentativac Mađarske. Konkretan i direktan igrač, koji može da igra više pozicija u napadu. Donosi nam kvalitet i mogućnosti da igramo na različite načine kada bude došlo vreme za to”, objasnio je Stanojević.

Holender, rođeni Kragujevčanin, stiže iz Lugana gde je proveo prethodnu sezonu i zadužio crno-belio dres sa brojem osam. Prethodno, 26-godišnji krilni napadač sedam godina bio je član Honveda. Njegov deda je Mađar, zato je odlučio da igra za tu selekciju i do sada je na osam utakmica postigao jedan gol.

Na pitanje da li plasman Crvene zvezde u grupnu fazu Lige Evrope olakšava šampionsku trku zbog obaveza rivala u evropskom takmičenju.

“Mi nismo u situaciji da razmišljamo o konkurentima, moramo prvo da sami sebe da rešimo i popravimo stvari u igri. Ne razmišljam o tome, to je daleko vreme za mene”, zaključio je Stanojević.

Meč između Metalca i Partizana igra se sutra od 18 sati.