in

Ljubavnica Borisa Džonsona otkrila SOČNE DETALJE četvorogodišnje afere! (VIDEO)

Džonson je bio oženjen Marinom kada je 2012. započeo aferu s Dženifer Arkuri, a njihova veza trajala je do 2016.

Britanskog premijera Borisa Džonsona reč ljubavnik prati poput sene. Ipak, silne vanbračne veze nisu nimalo naštetile njegovoj reputaciji niti učinile ništa da odvrate njegove glasače.

Jedva da je iko trepnuo kada je Džonson započeo život s novom devojkom – 23 godine mlađom medijskom savetnicom torijevaca Keri Simonds (33), sada majkom njihovog sinčića Wilfreda.

Kao ni glasače, Johnson, kojeg opisuju kao jednog od najvećih laskavaca svih vremena, svojim postupcima nije odbio ni žene.

Sve žene Borisa Džonson 

Britanski premijer oženio je Alegru Mostin-Oven, devojku s kojom je studirao na fakultetu Oxford 1987. godine, kada su oboje imali 23. Dan njihovog venčanja ona je opisala kao ‘kraj njihove veze, pre nego početak’. Pet godina braka bilo joj je sasvim dovoljno. Od Džonsona se razvela u aprilu 1993., a samo 12 dana kasnije Džonson se oženio Marinom Wheeler, koja je već nosila njihovo prvo dete. Allegra i Džonson ostali su u dobrim odnosima.

– Bolji je ‘bivši’ nego što je bio muž – rekla je jednom prilikom.

Pet dana nakon što je oženio Marinu, na svet je došla malena Lara Lettice. Narednih godina par je dobio još troje dece – Milu Arthura, Cassiu Peaches i Theodorea Apolla.

Brak je potrajao 25 godina, no Džonson je pritom, dok se nisu razveli 2018. godine, imao najmanje četiri afere.

Bila je tu četverogodišnja veza s novinarkom Petronellom Wyatt (52), dok je bio njen urednik u magazinu Spectator. Međutim, sve je puklo jer Džonson nije ispunio obećanje – ostavio Marinu i oženio se Petronellom.

No Džonson je za to imao dobar razlog – u isto vrijeme viđao se s drugom novinarkom, Annom Fazackerley. Naravno, sve afere Džonson je negirao.

– Ima jaku potrebu da se svidi drugima – kazala je Petronella i dodala kako bi Johnson učinio sve da izbegne svađu – što znači da je često lagao voljenima.

Lara je svog oca jednom prilikom opisala kao ‘sebičnog gada’.

U aferi s Helen Macintyre (47) 2009. godine dobio je peto dete.

Pokušaji da sakrije vanbračnućerku propao je kad je sudija izglasao da javnost ima pravo znati da je tadašnji gradonačelnik Londona otac deteta.

Supruga Marina tek je 2018. ostvarila svoje prijetnje da će ga izbaciti iz kuće. Kći Lara je tada kazala: ‘Mama je završila s njim. Neće ga nikad primiti natrag.

Ispovest Jennifer Arcuri

– Takav je on. Ne možeš ga promeniti, nikad ga nećeš moći naterati da poželi ono što ti želiš, samo zato što to ti želiš – kazala je njegova bivša ljubavnica Jennifer Arcuri koja je za Mirror progovorila o počecima njihove veze.

Džonson je bio oženjen Marinom kada je 2012. započeo aferu s Jennifer Arcuri, a njihova veza trajala je do 2016. Pala je na njega, kaže, te ju je povredio kao i mnoge pre nje.

U razgovoru za Mirror opisala je kako joj se udvarao kad su se upoznali.

– Rekao mi je da ne može prestati misliti na mene i da mu se zaista sviđam te da hoće da izlazi sa mnom. Obožavao je spominjati da sam jedina Amerikanka za koju je ikad imao osećaje. Bio je vrlo jasan, nije bi tajnovit. Bio je uzbudljivo i zabavno, no bila sam od početka rezervisana – kazala je, a onda dodala:

– Volela sam ga i to s dobrim razlogom. Ali čovek za kojeg sam mislila da ga znam više ne postoji. Nisam žrtva, više ne provodim besane noći zbog njega. No sve ovo puno govori o njegovom karakteru – zaključila je Jennifer.

U razgovoru za Mirror otkrila je još neke pikanterije.

Džonson ju je, kaže, na početku veze otvoreno izveo na večeru u londonskom restoranu i onda ju je pitao da mu pozajmi 3,10 funti (oko 27 kuna). Kasnije mu, kaže, nije bilo bitno kada su se ljubili u javnosti.

– Ovo je moj grad, nije me briga – govorio joj je Džonson koji je u to vrijeme bio gradonačelnik Londona.

Prvi put su spavali u njenom stanu u londonskoj četvrti Shoreditch, samo nekoliko sati pre nego što je seo između Marine i princeze Anne na otvaranju paraolimpijskih igara u Londonu 2012. godine.

– Pre nego što je odjurio na ceremoniju, morao je pronaći čarapu koju je izgubio u trenucima strasti – prisetila se.

Arcuri je otkrila da su razmjenjivali seksualne poruke, ponekad i dok je Džonson bio na gradonačelničkoj dužnosti, pa su joj prijatelji savetovali da ga preimenuje u telefonu. Tada joj je on predložio da ga nazove ‘Aleksandar Veliki’, no ona je samo upisala ‘Alex’.

Njena ispovest podigla je prašinu u Velikoj Britaniji, a premijeru Džonsonu sledi istraga oko trošenja javnog novca i kršenja kodeksa ponašanja. Ispitaće se je li se ponašao ‘pošteno i s integritetom’, je li Jennifer imala ‘povlavćeni tretman’ i je li postojao sukob interesa.

Naime, Jennifer je tokom njihove veze primila 126.000 funti poreznih obveznika u sponzorstvima i bespovratnim sredstvima. Glavnina od 100.000 funti, stigla je kroz državnu potporu 2019. godine. Jennifer tvrdi da je sama bila pozvana na trgovinska putovanja kao članica ‘ekosustava’ tehnološke scene u Londonu.

Bonus video:

05:17

NAJVEĆA KAZNA ZA LJUPKU STEVIĆ: Stručnjak otkrio detalje nakon prisluškivanja generala! (KURIR TV)

(Espreso / Jutarnji.hr)