in

Napadač isekao prodavačicu nožem po licu! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Zastrašujući video snimak, Foto: Printscreen/Instagram/stephxdesigns

Nepoznati napadač je izrezao nožem po licu prodavačicu u butiku, u Njujorku. Zastrašujući video snimci prikazuju muškarca koji ležerno ulazi u mali butik “Velika jabuka” – a zatim preko pulta napada prodavačicu koja je bila sama u radnji i koju je isekao po licu, odsekavši joj vrh nosa.

Napadač je nosio prepoznatljivu crnu Adidas trenerku sa ljubičastim i narandžastim trakama na rukama – uhvaćen je na nadzornim snimcima koje je podelila njujorška policija dok je ležerno šetao avenijom Audubon prema Vašington Hajestu nešto iza 15.40 sati u petak.

Zastao je da bi pogledao prema prozoru “Stefs dizajna”, ušavši unutra kako bi ležerno razgovarao sa prodavačicom Desteni Kabrera, koja ga nije poznavala, saopštila je policija. U početku je ruke držao u džepovima, a onda je za nekoliko sekundi ćaskanja iznenada napao preko pulta – isekavši 22-godišnju devojku po licu, što jasno prikazuje snimak koji je prodavnica podelila.

Upozoravamo da je video snimak napada uznemirujuć. Pogledajte OVDE.

– Pitao me je da li znam ko je on, a ja sam rekla da ne znam – rekla je Kabrera za WPIX11 iz svog kreveta u bolnici u Harlemu.

– Onda me je posekao i potrčao. Ceo vrh nosa mi je bio potpuno odvojen – rekla je ona.

Na snimku se vidi kako se napadač spotakao dok je bežao iz prodavnice, a zatim je pretrčao ulicu i sprintom krenuo ulicom 183. Na snimku koji je objavila prodavnica vidi se kako Kabrera stoji šokirana – dok joj se krv sliva s lica u ruku.

– Prebačena je u bolnicu u Harlemu u “ozbiljnom stanju” – saopštila je policija – “i otišla je pravo na operaciju kako bi joj vratili nos”.

– Umalo sam izgubila život, ali sam zahvalna i blagoslovena što sam živa! – Kabrera je objavila na društvenim mrežama.

– Moj oporavak je više od puke rekonstrukcije nosa, radi se o tome da ne mogu da zaspim, jer vidim lice tog čoveka. Reč je o stalnom buđenju noću i košmarima jer vam se taj trenutak ponavlja iznova i iznova – dodala je ona. Prijatelj je takođe objavio akciju prikupljanja sredstava na mreži za žrtvu, piše NYP.

– Zbog činjenice da sam bila ozbiljno povređena, trebaće mi višestruka rekonstrukcija – napisala je ona – sa već prikupljenih više od 15.500 američkih dolara.

– Definitivno je ciljao na moje lice – rekla je Kabrera za WPIX11 .

– Ne znam zašto bi neko to radio, teško je disati – rekla je ona.

Uprkos tome što je bio njoj nepoznat, isti čovek je uhvaćen kako izlazi iz prodavnice tačno nedelju dana ranije – kada njegova žrtva nije bila tamo, jer joj je bio rođendan, rekli su Kabrera i njen šef.

– Prošlog petka je nekoliko puta prolazio pored prodavnice i zapravo se približavao prozorima da bi pogledao unutra kao da nekoga traži, a zatim bi se udaljio – objavila je prodavnica na društvenim mrežama uz još video snimaka.

– Za sada činimo sve što je u našoj moći da lociramo ovog kriminalca – napisala je prodavnica o napadu na “dragog prijatelja / sestru / upravnika prodavnice Desteni”.

Za sada nije poznat motiv napada, rekli su policijski izvori.

Bonus video:

00:13

PRVI SNIMCI SA MESTA UŽASA NA ZVEZDARI: Ovde je baka Coka presudila sebi zarivši nož u srce

PRVI SNIMCI SA MESTA UŽASA NA ZVEZDARI: Ovde je baka Coka presudila sebi zarivši nož u srce

(Espreso / New York Post)