in

Ostaje u kontaktu sa pristalicama!

Donald Tramp, Foto: EPA-EFE/Stefani Reynolds / POOL

Bivši predsednik SAD Donald Tramp pokrenuo je svoj sajt www.45office.com, kako bi ostao u kontaktu sa svojim pristalicama, a deo je posvećen i prezentaciji njegovog boravka u Beloj kući.

Početna stranica sajta prikazuje više fotografija Trampa s brojnim poznatim ličnostima, kao i s njegovom suprugom Melanijom.

“Kancelarija Donalda Trampa je predana očuvanju veličanstvenog perioda njegove administracije, dok istovremeno promoviše program ‘Amerika na prvom mestu'”, piše na početnoj stranici sajta, preneo je Rojters.

Sajt takođe prikazuje i dostignuća Trampa, uključujući energetski sektor i pograničnu sigurnost, jačanje NATO i ostalih međunarodnih saveza i njegov odgovor u borbi protiv pandemije korona virusa.

Rojters dodaje da se ne pominju skandali, istrage o korupciji, dva pokušaja opoziva i napadi na demokratske institucije koje su obeležile njegov predsednički mandat.

Bonus video:

03:41

AMERIČKA SPOLJNA POLITIKA U PRETHODNE ČETIRI GODINE: Evo šta je obeležilo i kakvu je politiku Tramp vodio! (KURIR TELEVIZIJA)

AMERIČKA SPOLJNA POLITIKA U PRETHODNE ČETIRI GODINE: Evo šta je obeležilo i kakvu je politiku Tramp vodio! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Tanjug)