in

“Emezzeta” otvorena u Novom Sadu, donirala 500.000 dinara Institutu za zdravstvenu zaštitu dece

NOVI SAD –

Živeti u Novom Sadu postaje lepše i kvalitetnije, ako se u obzir uzme jedna činjenica, a to je sve veći broj trgovinskih lanaca, koji dokazuju i svoju humanost u svom poslovanju. Danas su otvorena dva – dugoočekivana “Emeceta” i “Lidl”, treći objekat nemačke kompanije u našem gradu. U oštroj konkurenciji između prodavaca, ovo je prilika za kupce da izaberu što kvalitetniji i pristupačniji proizvod za sebe.

Poslovanje ne podrazumeva samo profit, već i imidž i društvenu odgovornost kompanija, među kojima je i „Emeceta“. Otvarajući prvi objekat u Novom Sadu, a peti u Srbiji odlučili su da doniraju 500.000 dinara Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine i tako daju podršku pacijentima da što pre ozdrave, kao i osoblju te ustanove u kojoj se godišnje obavi više od 100.000 pregleda. Pomoć će dobro doći u lečenju i zbrinjavanju najmlađih pacijenata, a dodatno dobija na značaju u vreme globalne zdravstvene krize.

“Svakog dana se mi susrećemo sa takvim kompanijama i ljudima, koji su voljni da pomognu Dečijoj bolnici i drugim institucijama. To je važno i zbog svesti ljudi i zbog dobrobiti svih nas, jer sa razvijanjem takve svesti mi možemo samo ići napred”, kaže Jelena Antić, v.d. direktorka Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

donacija

“Emeceta“ u gradovima u koje dolazi prvi put ima poslovnu politiku da napravi donaciju institucijama kojima je to potrebno. Mi smo se u Novom Sadu odlučili za Dečiju bolnicu i da njima ustupimo jednu, lepu donaciju. U ovom prostoru očekuje vas izobilje proizvoda za vaš dom. Kupci su zadovoljni ponudom, koju jedan deo potrošača na žalost neće moći da priušti, jer malo novca ostane nakon ispunjenja osnovnih životnih potreba i obaveza”, kaže Sofija Burovac marketing menadžerka u Emeceti.

Sve u svemu, ponuda u rubnim delovima Novog Sada postaje sve raznovrsnija što je slučaj i na uglu Temerinske i Partizanske ulice sa dva nova objekta kompanija u čije su se usluge i kvalitet proizvoda mnogi uverili.