in

Prohodno ka zimskim turističkim centrima, potreban oprez

Zbog niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima moguće je stvaranje poledice, pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura i na mostovima, pa se savetuje maksimalan oprez.

Putevi Srbije obaveštavaju da su zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom na snazi na putnim pravcima Jošanička Banja – Kopaonik, Kraljevo (Kovanluk) – Brezna – Goč, te Kopaonik – Rudnica.

Na deonici Bubanj Potok – Batočina izmenjen režim saobraćaja

“Putevi Srbije” saopštili su danas da je na auto-putu E-75, na deonici Bubanj Potok – Batočina izmenjen režim saobraćaja za potrebe izvođenja radova na periodičnom održavanju nadvožnjaka u petlji Umčari.

Saobraćaj se odvija krajnjim desnim trakama u oba smera, a uključenje ka Nišu iz Umčara je zatvoreno za saobraćaj do daljeg.

Na mostu kod Titela preko Tise na snazi je zabrana saobraćaja za vozila čija nosivost prelazi 12 tona.

Na deonici Crkvine – Tutin, do 1. novembra je obustava saobraćaja zbog radova koji se izvode u punom profilu puta.

Alternativni putni pravac je Pazarište – Dojeviće, Dojeviće – Novi Pazar, Novi Pazar – Bregovi, Bregovi – Tutin.

Na auto-putu E-70, kod petlji Ruma – Pećinci, u smeru ka Šidu, od 7 do 17 časova izvode se radovi na postavljanju odbojne ograde, a saobraćaj se odvija u voznoj saobraćajnoj traci.

U Staroj Pazovi, u zoni postojećeg putnog prelaza i delu ulice Ćirila i Metodija, na snazi je obustava saobraćaja zbog početka izgradnje nadvožnjaka.

Alternativni putni pravac je Stara Pazova – Inđija i Inđija – Putinci.

Putevi Srbije su saopštili i da na naplatnim stanicama na auto-putevima, kao i na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja vozila.