in

HOROSKOP ZA PETAK 24. JANUAR: OVNOVI skloni flertu i tajnim aferama, RIBE čuvajte se loših poslovnih pinuda!

OVAN
LJUBAV: Bićete skloni flertu i tajnim aferama, što će stvoriti probleme onima koji su u vezi ili braku. POSAO: Niste zadovoljni situacijom. ZDRAVLJE: Prehlada.

BIK
LJUBAV: Lako vam je da privučete ljubav i pažnju jer ste vrlo zavodljivi. POSAO: Moguće je da ćete naići na neke prepreke u procesu rada. ZDRAVLJE: Bol u predelu leđa.

BLIZANCI
LJUBAV: Može se desiti da dođe do konflikta između vas i partnera, problema ili zahlađenja u odnosu. POSAO: Pravni problemi. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

RAK
LJUBAV: Veza vam je u krizi. Moraćete da poradite na onome što ne valja i da oživite strast. POSAO: Imaćete problema sa nadređenima. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

LAV

LJUBAV: Bićete elokventni i vaša ekspresivna priroda će očarati osobu koju želite da osvojite. POSAO: Neko pokušava da vas spotakne. ZDRAVLJE: Grlobolja.

DEVICA
LJUBAV: Imate sreće u ljubavi jer ste ušli u sjajan period. Iskoristite to. POSAO: Imaćete problema da naplatite svoj rad. ZDRAVLJE: Slabije.

VAGA
LJUBAV: Danas ćete biti vrlo emotivni, a vaša ranjivost biće privlačna mnogima. POSAO: Moguće je da dobijete novac iz više izvora. ZDRAVLJE: Alergija.

ŠKORPION
LJUBAV: Moguće je da ćete započeti vezu koja će pre svega biti zasnovana na dobroj komunikaciji. POSAO: Nemate dovoljno energije. ZDRAVLJE: Hronične upale.

STRELAC
LJUBAV: Nemojte povlačiti nikakve bitne poteze. POSAO: Može se desiti da razmislite o nekom dodatnom poslu jer vam je potreban novac. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Danas se nećete baviti svojim ljubavnim životom. POSAO: Nedostaje vam energije, zbog čega ćete se osećati obeshrabreno. ZDRAVLJE: Kostobolja.

VODOLIJA
LJUBAV: Uspećete da rešite probleme ako budete razgovarali s partnerom. POSAO: Imaćete nešto sporiji dan na poslu ili teže uslove rada. ZDRAVLJE: Upale.

RIBE
LJUBAV: Danas će vam se činiti da možete osvojiti svakoga. POSAO: Možete biti uvučeni u neke neprofitabilne poslove ili špekulacije. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0