in

Boško Jakšić predsednik Političkog saveta GDF-a

Razgovaraćemo o najvažnijim temama i problemima društva, a ukoliko neko misli i želi može, unutar grupe i uz saradnji sa informativnom službom GDF, da reaguje i dnevno i to ćemo objavljivati na veb-stranici Foruma, najavio je Vuletić, saopštio je danas GDF.

Boško Jakšić je ocenio da je važno da Politički savet potvrdi demokratsko opredeljenje GDF za rešavanje najvećeg nacionalnog pitanja.

Ako treba da podržimo ekonomske mere za oporavak i za stvaranje jedne efikasne države, posebno treba da insistiramo na pravljenju pravne države i svih institucija koje pripadaju pravnoj državi i svim i svih sloboda koje joj pripadaju, konstatovao je on.

Vuletić je predstavio Jakšića na skupu u utorak uveče u restoranu “Vuk”, gde su bili prisutni i Filip David, Boško Jakšić, Mijat Lakićević, Svetislav Basara, Aleksej Kišjuhas, Tomislav Marković, Jovan Komšić, Tanja Petovar, Nenad Prokić, Olivera Ježina, Vlatko Sekulović i Milivoj Bešlin i članovi Predsedništva GDF Rade Veljanovski, Uroš Đukić, Maja Perović i Dalibor Milanković.