in

Ovo smo čekali! Za sve ljubitelje najslavnijeg američkog specijaliteta, Burger festival konačno dolazi i u Beograd!

Razlog više za leto u Beogradu! Naša prestonica postaje bogatija za još jedan festival – i to onaj najukusniji! Beograd će od 25. juna do 4. jula biti PO PRVI PUT BITI domaćin Burger festivala, što znači 10 dana uživanja u najboljim, najsočnijim, najkvalitetnijim burgerima!

Burger majstori za vas prave najbolje burgere koji postoje u okviru beogradske burger zajednice. Najrazličitije vrste, topinzi, prilozi, osvojiće i najzahtevnija nepca, a za one koji misle da su probali baš sve – svratite i dozvolite da vas uverimo u suprotno!

foto: Promo

Burgeri će biti glavni, ali ne i jedini razlog da tad posetite Kalemegdan. Osveženja idealna za leto čekaće vas na glavnom štandu – bezalkoholna i alkoholna pića kao neizostavan pratilac dobre klope. Sladokusci, ne brinite, mislili smo i na vas: biće štandova i sa slatkišima i sladoledima za sve kojima “padne šećer”.

Ko-organizator festivala, Miloš Vukšić, najavljuje uz dobru hranu, veoma bogat festivalski program. “Za one takmičarskog duha, spremili smo blind tasting, pub kviz takmičenje, za sportske tipove tu je takmičenje u stonom fudbalu, a za one ekstremno hrabre tu je takmičenje u jedenju ekstra ljutog burgera! “

Događaj ovog tipa ne može proći bez sjajnog muzičkog programa, pa smo upravo iz tog razloga organizovali mnogobrojne vrhunske DJ-eve, koji će svakog dana od 20h do 24 činiti junske večeri još lepšim. Pored najboljih izvođača elektronske muzike, imaćemo i live nastupe i raznovsni drugi program.

Značaj ovog internacionalnog projekta prepoznali su naši partneri a to su: Turisticka organizacija Beograd ,Mastercard,Coca Cola,Peroni,Dijamant i Barcaffe.

Vidimo se od 25. juna na prvom beogradskom Burger festivalu, ne zaboravite da dođete gladni!

(Espreso)