in

OGLASILI SE CRNOGORCI Terzić nije vraćen iz Tivta zbog Stojkovića i Ivanića

Generalnom direktoru Crvene zvezde Zvezdanu Terziću je zabranjen ulazak u Crnu Goru. On je ovog petka vraćen sa tivatskog aerodroma. Pretpostavljalo se da je to zbog njegovog navodnog uticaja da reprezentativci “sokolova” Filip Stojković i Mirko Ivanić ne igraju protiv tzv. Kosova.


Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.


Ipak, to nije pravi razlog. Kako je nezvanično televiziji Vijesti javljeno iz Uprave policije, razlog za ovu odluku je veza Terzića sa kriminalnim grupama.

Službenici Uprave policije su danas sa Graničnog prelaza Aerodrom Tivat vratili za Republiku Srbiju Z. T. državljanina Republike Srbije zbog zabrane ulaska u Crnu Goru. Z. T. je shodno članu 8. Zakona o strancima zabranjen ulazak u Crnu Goru – piše u kratkom saopštenju Uprave policije.

Po dolasku u Beograd, Terzić se oglasio saopštenjem u kojem je istakao da je iznenađen ovom odlukom. Nedugo potom, potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić je likovao zbog cele situacije.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments