in

Isplivali novi detalje drame na Zvezdari

Horor, Foto: Aleksandra Čolić

TEŠKA TRAGEDIJA

On se tereti da je, danas na Zvezdari, sa terase svog stana, iz gasnog pištolja ispalio nekoliko metalnih kuglica u pravcu psa, kojeg je vlasnica vodila na povocu i naneo mu povrede

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu podneće krivičnu prijavu protiv šezdesetšestogodišnjeg muškarca zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja.

On se tereti da je, danas na Zvezdari, sa terase svog stana, iz gasnog pištolja ispalio nekoliko metalnih kuglica u pravcu psa, kojeg je vlasnica vodila na povocu i naneo mu povrede.

Ovim povodom oglasio se pokret Levijatan koji je izneo detalje jezivog zločina.

Njihovu objavu prenostimo u celosti:

– Jako je važno da ovo pročitate i delite da svi shvate da se nasilnici neće tolerisati i kojom brzinom se reaguje. Kako saznajemo od naših volontera koji su se zadesili na licu mesta, jutros oko 9 časova na Zvezdari u ulici Koste Tausanovića, blizu broja 2, nepoznato lice je iz vazdušne puške ili pištolja pucalo u psa, koji je po propisima vodjen na povodcu od strane devojke koja mu je vlasnik. Pas je povređen, i prevežen kod veterinara, a devojka je imala sreće i nije povređena. Munjevitom akcijom MUP je utvrdio da se radi o licu D.M. Pretpostavljamo da D.M. nije hteo da pusti policiju u svoj stan, izgleda da je instantno dobijen nalog za ulazak u objekat, a utvrdilo se da lice ima u posedu i vatreno oružje. D.M. je priveden pravdi. Hvala Ministru Vulinu i MUP-u za to što imaju sluha za ono što radimo i što je još jedan nasilnik sklonjen sa ulice – napisano je na Fejsbuk objavi ovog pokreta.

Bonus video:

8 GODINA OD NAJVEĆEG MASAKRA U SRBIJI: Pitali smo meštane Velike Ivanče zašto je Ljubiša ubio 13 ljudi

05:08

8 GODINA OD NAJVEĆEG MASAKRA U SRBIJI: Pitali smo meštane Velike Ivanče zašto je Ljubiša ubio 13 ljudi

(Espreso/SrbijaDanas)