in

Najjezivija ispovest žrtve Olgice Markanović! Nikako ne ulazite AKO STE OSETLJIVI

Olgica Markanović, Foto: Printscreen Instagram

 Ivana Grabovica (34), jedna od osoba koje je Olgica Markanović (31) iz Banjaluke unakazila, opisala je u ekskluzivnoj ispovesti za Objektiv kroz kakve je muke prošla zbog lažne doktorke. Ivana je jedna od 30 žena koje su do sada prijavile Markanovićevu, uhapšenu za nadrilekarstvo zbog onoga što se dešavalo u njenim salonima.

– Prošle godine, u junu ili julu, otišla sam na prvi tretman kod nje. Ubedila me je da treba da sredim kapke i podočnjake. I tako je to krenulo. Radila sam i usne. Pristala sam jer su je reklamirale razne poznate ličnosti, pa sam verovala da je dobra u poslu. Međutim, prvi put kada sam uradila oči, videla sam da nešto nije u redu. Kapke mi je radila elektrokauterom, što je ona predstavljala kao plazma-pen, a to nema veze s tim. Još niko nije utvrdio čime je ona radila. Pojavili su mi se ožiljci i fleke, pa sam pozvala gospođicu Olgicu, a ona me je ubeđivala kako je to sve normalno, da će sve proći. Govorila je kako treba da koristim melem. Kad je sve krenulo naopako, ubeđivala me je da mi nije savetovala da stavljam melem – kaže za Objektiv Ivana, koja se ne plaši pretnji samozvane doktorke.

Olgica je, dodaje ona, iznajmljivala luksuzne salone, ali bila je aljkava. – Čak je koristila više igala za više nas! Pitala sam je zašto mi ne da anesteziju, jer su to bili strašni bolovi, a ona je govorila da izdržim sve za lepotu. Pekla me je kao da sam prase na ražnju! Ne znam kako ću se oporaviti, jer nijedan hirurg ne zna kako da mi pomogne – kaže ova Olgi-čina žrtva

Bonus video:

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Tanjug)