in

“NIKOLA JE ZA DVA MESECA TREBALO DA SE ŽENI, CELO SELO SE RADOVALO TOJ SVADBI, A SADA GA VIŠE NEMA…” Tragična sudbina mladića kojeg je usmrtio švercer cigareta na Ibarskoj magistrali

Nikola Đ. (28) iz Bresnice, koji je jutros smrtno stradao na Ibarskoj magistrali kod Preljine, kada je na njega naleteo Esad F. (41), ovog leta trebalo je da napravi svadbeno veselje.

Kako piše Kurir, Nikola je zbog pandemije korona virusa jednom već morao da odgodi zakazano venčanje.

– Zakazao je svadbu za dva meseca. Svadbu je već jednom pomerio, i to zbog situacije sa koronavirusom; da nije bilo toga, već bi se i oženio zvanično. Inače, devojka se nedavno preselila kod njega i već su otpočeli zajednički život. Svi rođaci i celo selo su se spremali za veselje, željno smo ga iščekivali, ali ne da se – kaže rođak nastradalog mladića za “Kurir” i dodaje da je Nikola studirao u Kragujevcu, kao i da je bio besprekoran mladić.

Foto: Drustvene mreze
Nikola Đ.

Esada F. je policija pokušala da zaustavi i obavi rutinsku kontrolu, ali je on dao gas i brzinom od 150 kilometara na sat vozio Ibarskom, pokušavajući da sakrije pun gepek švercovanih cigareta. U suludoj vožnji prešao je u suprotnu traku i čeono se sudario sa automobilom u kom se nalazio Nikola Đ. Od siline udarca, automobil nesrećnog mladića završio je u kanalu pored puta, a Nikola je zbog zadobijenih povreda preminuo.

Videvši šta je uradio, Esad F. je izleteo iz svog automobila i počeo da beži od policije. Trčao je nekoliko stotina metara, ali su ga policajci stigli i savladali. U njegovom automobilu pronađene su cigarete za koje nije imao potrebnu dokumentaciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0