in

PRONAĐEN ŠTEK SAVE KNEŽEVIĆA! Lažni estetski hirurg kod ujaka u kući držao opremu za kasapljenje, ovo je LOKACIJA!

Sava Knežević, Foto: Print Screen Youtube

Lažni doktor Sava Knežević pokušao je da sakrije dokaze svojih zlodela, ali zahvaljujući temeljnoj istrazi i dobrom radu beogradske policije sva korišćena medicinska oprema i dokazi o isplatama pacijenata pronađeni su u kući njegovog ujaka u Putincima.

Iako pretresi porodične kuće Kneževića u Batajnici i ilegalne ordinacije na Terazijama nisu urodili plodom, nadležnim organima sreća se osmehnula kad su otkrili da se tokom bega krio u kući svog ujaka u Putincima nadomak Rume.

Kuća Save Kneževića u Batajnici prazna je otkako se otkrila njihova prevara

Tamo su pronađeni špricevi, makaze, instrumenti, lažne diplome i brojna oprema koju je Sava koristio u proteklih pet godina. Zbog ovog velikog otkrića policiji je umnogome olakšan dalji rad na slučaju, a dokaza protiv ovog prevaranta sve je više i više.

Izvor iz policije otkrio je da je nakon hapšenja Save Knežević policija izvršila pretres u njihovoj porodičnoj kući u Batajnici gde su pronađeni samo laptop i mobilni telefon.

– Zbog toga su nadležni organi odlučili da se izvrši i pretres stana na Terazijama 6 gde se nalazila ilegalna ordinacija u kojoj je Knežević operisao svoje žrtve. Tamo ništa nisu zatekli. Bukvalno je stan bio potpuno prazan – kaže izvor iz istrage, prenosi Informer.

Sumnjalo se da je Sava odneo nameštaj i medicinsku opremu i uništio kako bi sakrio dokaze.

– Međutim, policija nije želela da odustane, već je otkrila da su se Sava i njegova majka Danijela tokom bega nekoliko dana krili u selu Putinci u kući koja se vodi na ime Savinog ujaka, a Danijelinog brata. Odmah su se uputili tamo. Vrlo brzo otkrili su da je Sava u ovu kuću doneo celu ordinaciju. Bilo je tu rastavljenog nameštaja, 28 uramljenih diploma, makaze, špricevi, medicinski instrumenti i oprema… Takođe, policajci su tu pronašli i sveske i rokovnike u kojima su vodili evidenciju plaćanja. Tu su bila zapisana i imena svih klijenata koji su dolazili kod Save. Sve te knjige bile su ručno vođene. Među mnogobrojnim stvarima pronađen je čak i risiver, deo nekadašnjeg nadzornog sistema ordinacije. Sve ove stvari biće odnete na veštačenje – navodi izvor.

(Espreso/Informer)