in

OK Novi Sad Maneks cilja Superligu

Predsednik kluba Aleksandar Pantić, rekao je novinarima da OK Novi Sad Maneks u ovoj sezoni ima velike ambicije, da je cilj plasman u Superligu i da je u skladu sa tim učinjeno niz koraka na osnaživanju igračkog, ali i stručnog kadra.

“Na mesto sportskog direktora imenovan je Nedžad Osmankač koji je u saradnji sa agilnom upravom uspeo da dovede dvojicu iskusnih i izuzetno kvalitetnih igrača, primača Miloša Vemića i srednjeg blokera Nemanju Čubrila, a pregovori o angažovanju korektora Tome Micića u završnoj su fazi”, rekao je Pantić.

On je kao posebno značajnu istakao pomoć i podršku koju klub ima od strane Grada Novog Sada kao i od generalnog sponzora firme Maneks, a naglasio je da odlična saradnja sa Odbojkaškim klubom Vojvodina doprinosi da planovi o plasmanu u Superligu, kako je rekao, sada već postaju realnost.

“Trojica talentovanih mladih igrača Vojvodine, Vujović, Šarović i Vojvodić u ovoj sezoni brane boje našeg kluba i značajno doprinose podizanju kvaliteta naše igre. Izuzetno dobra saradnja koju imamo sa Vojvodinom pravi je pokazatelj kako dobri međusobni odnosi dva kluba mogu doprineti napretku nekog sporta u nekoj sredini, a kada je o gradu Novom Sadu reč onda je logično da to bude odbojka jer je Novi Sad odavno odbojkaška prestonica Srbije i zaslužuje da uz osvedočenog odbojkaškog velikana OK Vojvodinu ima bar još jednog predstavnika u najjačem rangu takmičenja”, zaključio je Pantić.