in

ODRŽAN FESTIVAL HUMANOSTI I ZABAVE Poznati košarkaš malo igrao, malo vodio program – Čaba Silađi kormilar reprezentacije

Humanitarni turnir Stoni fudbal za sreću okupio je u kafiću “Bajloni” 32 humane ekipe, pobedila je želja da se pomogne socijalno ugroženim, višečlanim porodicama, a trofej je odnela ekipa Pivo rekreativo.

Posle višesatne borbe zlatne medalje i pehar podigli su Nenad Zrnić i Nebojša Mladenovski tako što su u finalnom okršaju porazili tim Genzed koji su činili Božidar Filipović i Lazar Sarić.

Nikola Miškovic i Luka Ašćerć

Zanimljive borbe odvijale su se u grupnoj fazi turnira. Bilo je nekolikolo viđenijih domaćih sportista, olimpijac Čaba Silađi sa kolegama iz plivačke reprezentacije Andrejem Barnom, Vukom Čelićem i Nikolom Ratkovim. Takođe, među učesnicima bili su i košarkaši Mege Nikola Mišković i Luka Ašćerić, a Mišković je bio i čovek od posebnog zadatka jer je u par navrata vodio program turnira, a u toj se ulozi odlično snašao. Takođe, takmičio se i vezista Apoela i bivši kapiten Rada, Đorđe Denić.

Nikola Mišković

Nikola Mišković

Na kraju, tim Pivo rekreativo je do kraja tunira odigrao gotovo bez greške i zasluženo osvojio trofej. Ta ekipa je prethodno u polufinalu pobedila Acumenics, ali su momci iz tog tima potom došli do bronze pobedom nad timom Dabar koji je izgubio prethodno i od Genzeda.

Đorđe Denić

Đorđe Denić

Stoni fudbal za sreću je humanitarni turnir i deo velike akcije Koš za sreću koja ovog leta prikuplja pomoć za socijalno ugrožene, višečlane porodice u saradnji sa humanitarnom organizacijom Srbi za Srbe. Centralni događaj ovog letnjeg, humanitarnog perioda biće na terenima KK Partizan, na Kalemegdanu, 8. jula kada se bude igrala tradicionalna utakmica javnih ličnosti Koš za sreću.

Kika Jovanović

Kika Jovanović

Prvi put jedan takav meč odigran je pre sedam godina, a u julu 2019. Koš za sreću je prikupio na Kalemegdanu rekordnih 559.544 dinara.

VIDEO: Teniseri u provodu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0