in

“VIDI GA NA ŠTA LIČI!” Karantin zbog korona virusa TOTALNO IZMENIO neke sportiste… CEO SVET SADA O NJIMA TRAČARI! /FOTO/

Mnogi sportisti u poslednja tri meseca nisu radila ono što inače rade krajem proleća i početkom leta, zbog pandemije korona virusa, ali su mnogi od njih i prilično promenili izgled tokom te neplanirane pauze.

Neki su smršali, neki se ugojili, neki totalno izmenili frizure, a neki se osnažili kao da prelaze u borilačke sportove, iako su se proslavili u nekim sasvim drugim.

Evo i najdrastičnijih “karantinskih promena” koje su obeležile period za nama.

Naravno, pažnju naše javnosti najviše je izazvao novi izgled koji ima Nikola Jokić.

On je u NBA sezonu 2019/2020, kako je i sam priznao, “ušao sa malo više kilograma nego što bi bilo idealno”, od decembra do marta je počeo značajno da radi na tome, a zatim, po prekidu šampionata, očigledno “dodao gas” i šokirao planetu koliko se stesao.

Neki su, pak, rešili da se “podmlade” na drugi način.

Lionel Mesi, koji godinama već nosi bradu, nekad dužu, nekad kraću, takmičarskim nastupima vratio se ovog vikenda i to izbrijan, kao kada je na početku karijere bio golobradi mladić.

Za vreme samoizolacije neki baš i nisu vodili računa o ostajanju u idealnoj formi.

Tako je Mesijev sunarodnik, napadač Gonzalo Iguain, dospeo u stanje koje više priliči nekom rekreativcu koji, eto, “voli ponekad da igra fudbal”, a ne igraču čija je vrednost procenjena na 25,5 miliona evra.

Uostalom, uverite se i sami uz njegove “nekad i sad” fotografije:

Promenio se značajno još jedan špic. I to iz Brazila.

Roberto Firmino je do izbijanja pandemije izgledao ovako…

… a sada njegova ufrćkana kosa i brkovi izazivaju veliku pažnju navijača Liverpula:

Kapiten Reala, Serhio Ramos, već duže vreme voli da nosi bradu, ali…

… u vreme karantina, u Španiji koju je novi korona virus baš pogodio, pustio ju je daleko duže nego što je to inače slučaj:

Pa opet, možda i najveću transformaciju, uz Jokića, doživeo je fudbaler Bajerna Leon Gorecka. Istina, ne samo za ova tri meseca, već u odnosu na 2019.

Za samo godinu dana, Gorecka je od klasične konstitucije za fudbalera dospeo u “UFC formu”, o čemu svedoči i ovaj uporedni prikaz kako

Video: Fudbaleri kao deca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0