in

“Bacio sam stolicu na izlog, samo taj jezik razumeju”

Lider LDP Čedomir Jovanović rekao je jutros da je u sredu uveče nakon incidenta ispred jednog restorana brze hrane na Novom Beogradu otišao u policiju i da je dao izjavu.

On je za TV Prva rekao da je bacio stolicu u izlog lokala nedaleko od njegove kuće, nakon što su ga, kako je rekao, napali navijači.

Foto: Aleksandra Vučićević / RAS Srbija

Jovanović je dodao i da to nije prvi napad navijača na njega i poručio da im se “neće sklanjati s puta”.

– Jesam bacio stolicu u izlog, jer oni samo taj jezik razumeju. A to što je problem ovo staklo, a ne Beton hala i njihovo divljanje, to sa mnom ne može da prođe. Neka ne dolaze, da nisu dolazili, da me nisu napali, ne bi bilo ništa – objasnio je Jovanović.

Podsetimo, političar i biznismen Čedomir Jovanović umešan je u incident koji se večeras dogodio na Novom Beogradu.

Reporteri Blica su na mestu incidenta zatekli demolirana staklena vrata jednog lokala brze hrane, za koje beogradski mediji tvrde da ih je u nastupu besa razbio upravo Jovanović.

Kako se moglo čuti na mestu incidenta, Jovanović je tokom policijskog uvidjaja šutirao policijski automobil i tvrdio da su za sve krivi navijači Crvene zvezde za koje tvrdi da su ga napali.

Kako je Blicu ispričala supruga Čedomira Jovanoviću tvrdi da su Jovanovića večeras, dok se vraćao kući, “napali navijači”.

Foto: Aleksandra Vučićević / RAS Srbija

– Parkirao je auto, krenuo je ka stanu i onda su ga iz čista mira napali navijači Crvene zvezde. Došlo je do koškanja, a onda su očevici pozvali policiju – kaže supruga Jelena.

Ona tvrdi da je netačna vest da je Jovanović odjednom polupao kiosk brze hrane.

– To oni koji su napravili ceo problem sada pokušavaju svu krivicu da svale na njega – tvrdi izvor Blica.

Šta je od svega istina, utvrdiće istraga.

VIDEO: Čedomira Jovanovića odvode u policiju