in

Gužve na Brankovom, Gazeli Autokomandi… (FOTO)

Beograđani muku muče sa gužvama u saobraćaju ali najgore gužve su po pravilu u petak po podne. Tako je i danas.

Većina glavnih saobraćajanica u gradu gotovo je neprohodna, a situaciju je dodatno pogoršalo zatvaranje Bulevara Mihajla Pupina zbog diplomatske posete.

Kao što se može videti na kamerama, svi mostovi u smeru grada su zakrčeni a posebno su problematični Gazela i Brankov most.

Foto: Naxi kamera / screenshot

Gužva na Brankovom mostu

Situacija na Brankovom mostu je dodatno zakoplikovana zbog diplomatske posete u Palati Srbija zbog koje je policija na kratko zatvorila Bulevar Mihajla Pupina.

Čak i ako vozač relativno brzo pređe most, naleteće na kolonu koja se stvorila zbog tog zatvaranja.

 Gazela, gužvaFoto: Naxi kamera / screenshot

Gazela, gužva

Na Gazeli se stvorila ogromna kolona zbog koje su se pojedini čitaoci žalili da im je trebalo dosta vremena da samo pređu reku, a onda bi opet morali da čekaju, pošto se stvorila kolona na isključenju sa mosta.

Zbog gužve, mnogi vozači su krenuli alternativnim pravcima, najviše prema autoputu ali su i tu ubrzo počele da se stvaraju kolone – od potezu od Arene, pa sve do isključenja za Medaković.

Posledično, velike gužve su i na uključenjima i isključinjenima duž ove trase, a posebno na Autkomandi kao i u centralnim gradskim ulicama.

Autokomanda kolapsFoto: Naxi kamera / screenshot

Autokomanda kolaps

Ni Zemun nije izbegao gužve – kako nam je javio čitalac, kod Pupinovog mosta je ponovo nastao zastoj, zbog čega je saobraćaj do centra Zemuna i dalje ka gradu bio maksimalno usporen.