in

“J****i čudaci koji voze svoje j****e spore automobile ” (AUDIO)

Pilot Soutvest erlajnsa snimljen je kako na otvorenoj frekfenciji vređa i psuje, liberalno opredeljenje ljude (slobodnog duha), ali i sve vozače automobila marke Hjundai dok se nalazio iznad tla Kalifornije.

Neidentifikovani pilot čuo se kako vređa i podrugljivo priča o stanovnicima San Hozea, dok se nalazio na radio frekvenciji sa kontrolnim tornjem aerodroma Minet u ovom američkom gradu u Kaliforniji.

“J****e ovo mesto, proklete liberalne k***e. Čudaci, verovatno se voze u j*****m Hjundaiu, po j*****m putevima puteva i j****o idu sporo”, rekao je između ostalog.

Iako njegovo bizarno izlaganjenije nisu čuli putnici, neki od njih, koji su kasnije čuli o čemu se radi, izrazili su svoju zabrinutost.

“Mislim da je dobro što se u avionu to nije čulo, jer bih se jako uplašio da čujem pilota koji to govori. Naročito sa svime što se događalo.” rekao je jedan od putnika za portal ABC 7 njuz.

Drugi sagovornik, Šejn Foker, izjavio je kako bi pomislio da je pilot pijan ili van sebe, da je imao mogučnosti da čuje njegove reči tokom leta.

Povodom bizarnog incidenta, oglasili su se i iz San Hozea, nad čijim vazdušnim prostorom se nalazio avion tokom zabrinjavajućeg izlaganja pilota.

– Bilo je krajnje neverovatno čuti našeg najvećeg avio-prevoznika – čuti jednog od njihovih zaposlenih, da na tako omalovažavajuć način govori o području San Hozea. Jedno je čuti autentična mišljenja ljudi. Mislim da oni imaju pravo na ta mišljenja. Ali, u ovom slučaju, ova osoba je bila degutantna i skroz pogrešnog rečnika,”, rekao je jedan od odbornika, Raul Peralez.

Novinari portala ABC7 Nevs, kontaktirali su i samu kompaniju povodom incidenta, odakle su im rekli da su reči pilota u suprotnosti sa pravilima i kulturom ophođenja njihove kompanije, te da će se incidentom baviti interno, u sklopu firme.

Iz američke uprave za civilno vazduhoplovstvo saopštili su kako prema propisima, pilotima nije dozvoljeno da pričaju bilo šta drugo sem o stvarima potrebnim za bezbedno sprovođenje leta, te da je povodom nemilog događaja i od strane njih, pokrenut istražni postupak.