in

MOTORNOM PILOM NA POLICAJCE Nakon filmske potere u Brodu uhapšen šumokradica, njegov otac u bekstvu

Prava drama odvijala se juče u privatnoj šumi u Brodu, nakon što je policija zatekla oca i sina B.L. i B.L. kako kradu drva.

Po dolasku na mesto prijave, policija je zatekla oca i sina u bespravnoj seči šume, ali tada dolazi do prave drame u kojoj je za dlaku izbegnuta tragedija, piše Srpskainfo.

– Policijskoj stanici Brod, juče je prijavljeno da nepoznate osobe u privatnoj šumi na području opštine Brod bespravno seku šumu. Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Brod koji su na licu mesta zatekli osobe inicijala B.L. i B.L., obe iz Broda, koja su uputila verbalne pretnje i pogrdne reči policijskim službenicima – saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Nakon pretnji i psovki, mladić B.L. je sa upaljenom motornom pilom krenuo prema policajcima koji su uspeli izbjeći napad.

On je zatim seo u traktor i pobegao, a drva koja su bila u prikolici rasula su se po seoskom putu.

Iako je u više navrata bio upozoravan da stane, nasilnik je nastavio da beži traktorom, nakon čega je u pomoć pozvana Žandarmerija koja je uhapsila nasilnika.

Međutim, njegov otac, B.L. uspeo je pobeći i policija još uvek traga za njim.

– Policijski službenici su sustigli i lišili slobode lice inicijala B.L. dok se za drugom osobom još uvek traga Po navedenom postupaju policijski službenici Policijske stanice Brod, Sektora kriminalističke policije i Jedinice žandarmerije Policijske uprave Doboj – saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Protiv uhapšenog B.L. biće podnesen izveštaj nadležnom tužilaštvu zbog izvršenih krivičnih dela krađe i napada na službenu osobu u obavljanju službene dužnosti.