in

“Nije imao nijedan promil alkohola u krvi, rađen je i test na NARKOTIKE”

Lider LDP Čedomir Jovanović koji je sinoć oko 22 sata učestvovao u incidentu u restoranu brze hrane na Novom Beogradu, nije imao nijedan promila alkohola u krvi u trenutku kada se on dogodio, tvrdi njegov advokat Aleksandar Šćekić.

Takođe, kako kaže, rađen je i test na narkotike koji je takođe bio negativan.

On je reagovao na informacije koje su se danas pojavile u medijima, da je Jovanović u trenutku incidenta, koji se dogodio kod jednaog fast fuda na Novom Beogradu, bio u alkoholisanom stanju, odnosno da je imao više od dva promila alkohola u krvi.

– Nije imao nijedan promil alkohola u krvi. Alkotestiranje je rađeno u MUP. Bio je negativan i na test na narkotike – rekao je Šćekić za “24 sedam“.

Potvrdio je i da je Jovanović reagovao na provokaciju navijača.

– On ne zna ko su navijači. Tri dana zaredom su ga napadali. Nije ovo prvi put, Jovanović je već prijavljivao napade navijača na njega – objašnjava Šćekić.

Naglasio je i da Čedomir Jovanović nema više obezbeđenje policije koje mu je dodeljeno još 2003. godine.

Čedomir Jovanović je sinoć izazvao incident u jednom lokalu u Novom Beogradu posle čega je odvezen policijskim vozilom. On je jutros rekao da je bacio stolicu u izlog lokala nedaleko od njegove kuće, nakon što su ga, kako je rekao, napali navijači ispred tog lokala.