in

(NOVI SNIMCI) SRČA, POLICIJA, NERVOZNI ČEDA Ovako je sinoć izgledao haos posle nasilnog incidenta zbog kojeg je priveden Čedomir Jovanović

Srča ispred razbijenih staklenih vrata restorana brze hrane, patrolni džipovi interventne jedinice i Čedomir Jovanović koji nervozno razgovara sa policajcima – to je bila slika koju su reporteri Blica zatekli sinoć u blizini stana Jovanovića na Novom Beogradu posle prijave da se tu dogodio nasilni incident.

Jovanović je oko 23 sata odvezen patrolnim džipom u policijsku stanicu Novi Beograd. Za njima je u policijsku stanice pešice odmah krenula i njegova supruga.

Na mestu incidenta su ostala demolirana staklena vrata lokala brze hrane, za koje beogradski mediji tvrde da ih je u nastupu besa razbio upravo Jovanović.

Kako se moglo čuti na mestu incidenta, Jovanović je tokom policijskog uvidjaja šutirao policijski automobil i tvrdio da su za sve krivi navijači Crvene zvezde za koje tvrdi da su ga napali.

Foto: Aleksandra Vučićević / RAS Srbija

Incident se dogodio sinoć, posle 22 sata

Jovanović je tokom uvidjaja nervozno šetkao i pušio cigaretu. Posle razgovora sa policajcima, seo je u patrolni policijski džip kojim je prevezen u policijsku stanicu Novi Beograd.

Jovanović nije hteo za “Blic” mnogo da priča o incidentu, ali je potvrdilo da se dogodio i da su na njega “nasrnuli navijači”, a zatim je u ironičnom tonu doda da mu je “policija pomogla”.

Jovanović sa policijom

Foto: Aleksandra Vučićević / RAS Srbija

Jovanović sa policijom

– Super je policija! Mnogo su mi pomogli. Mislim da su navijači zbog toga baš srećni – kratko je rekao Jovanović.

Supruga Jovanovića tvrdi da su Jovanovića sinoć, dok se vraćao kući, “napali navijači”.

– Parkirao je auto, krenuo je ka stanu i onda su ga iz čista mira napali navijači Crvene zvezde. Došlo je do koškanja, a onda su očevici pozvali policiju – rekla je supruga Čede Jovanovića.