in

POKRENUTA ISTRAGA! Tužilaštvo se oglasilo o incidentu koji je napravio Čeda Jovanović

Treće osnovno tužilaštvo naložilo je istragu incidenta koji je juče u objektu brze hrane na Novom Beogradu izazvao političar Čedomir Jovanović.

Kako saznajemo, tužilaštvo je naložilo policiji da se izvrše sve neophodne provere, pribave izjave od učesnika događaja, vlasnika objekta brze hrane, kao i objekata koji se nalaze u neposrednoj blizini mesta događaja.

– Po pribavljanju svih navedenih podataka policiji će biti izdat nalog za dalje postupanje – saopštilo je Treće tužilaštvo.

Podsetimo, političar i biznismen Čedomir Jovanović se u sredu uveče u lokalu brze hrane na Novom Beogradu sukobio sa dvojicom pripadnika navijačke grupe “hijene”, Radetom Dunjićem i Urošem Avramovićem, saznaje nezvanično “Blic”.

Foto: Youtube / screenshot

Čeda Jovanović urlao na policiju

Rade Dunjić je brat Velibora Dunjića, vođe navijača Crvene zvezde ubijenog 16. maja 2014. u jutarnjim časovima dok je automobilom prilazio splavu „Džimis“.

Epilog noćnog incidenta u blizini stana Čedomira Jovanovića je poznat: Jovanović je razbio staklena vrata restorana brze hrane “Pončo”, šutirao je nekoliko automobila – među kojima i policijski – i na kraju je posle uviđaja patrolnim džipom interventne jedinice odvezen u policijsku stanicu Novi Beograd, iz koje je ubrzo pušten.