in

PRVI VIDEO SNIMCI Patrolni džip odvozi Čedu Jovanovića u stanicu policije, SUPRUGA PEŠKE KRENULA ZA NJIM

Političar i biznismen Čedomir Jovanović odveden je oko 23 sata patrolnim džipom interventne policijske jedinice u policijsku stanicu Novi Beograd u vezi sa incidentom koji se večeras dogodio na Novom Beogradu.

Za njima je u policijsku stanice pešice odmah krenula i njegova supruga.

Reporteri Blica su na mestu incidenta zatekli demolirana staklena vrata jednog lokala brze hrane, za koje beogradski mediji tvrde da ih je u nastupu besa razbio upravo Jovanović.

Kako se moglo čuti na mestu incidenta, Jovanović je tokom policijskog uvidjaja šutirao policijski automobil i tvrdio da su za sve krivi navijači Crvene zvezde za koje tvrdi da su ga napali.

Jovanović je tokom uviđaja nervozno šetkao i pušio cigaretu. Posle razgovora sa policajcima, Jovanović je seo u patrolni policijski džip kojim je prebačen u policijsku stanicu Novi Beograd.

Foto: RAS Srbija

Čeda Jovanović sa policijom

Čedomir Jovanović nije hteo za “Blic” mnogo da priča o incidentu, ali je potvrdilo da se dogodio i da su na njega “nasrnuli navijači”, a zatim je u ironičnom tonu doda da mu je “policija pomogla”.

– Super je policija! Mnogo su mi pomogli. Mislim da su navijači zbog toga baš srećni – kratko je rekao Jovanović.

Kako je Blicu ispričala supruga Čedomira Jovanoviću tvrdi da su Jovanovića večeras, dok se vraćao kući, “napali navijači”.

– Parkirao je auto, krenuo je ka stanu i onda su ga iz čista mira napali navijači Crvene zvezde. Došlo je do koškanja, a onda su očevici pozvali policiju – kaže supruga Jelena.

Supruga Jelena je odmah pošla za Čedomirom u policiju

Foto: RAS Srbija

Supruga Jelena je odmah pošla za Čedomirom u policiju

Ona tvrdi da je netačna vest da je Jovanović odjednom polupao kiosk brze hrane.

– To oni koji su napravili ceo problem sada pokušavaju svu krivicu da svale na njega – tvrdi izvor Blica.

Šta je od svega istina, utvrdiće istraga.