in

SKANDAL NA LINIJI E9 KA KUMODRAŽU Vozač autobusa slikao devojku dok je silazila na stanici jer je bila u suknji

Vozač autobusa na liniji E9 uslikao je putnicu dok je napuštala prevoz bez njenog znanja, a razlog tome bio jer jer je ona nosila suknju. Ovo je napisala Lena Kostić na svom tviter profilu, putnica koja je videla ovu scenu, pa je ceo događaj prijavila nadležnim organima.

Kako je Kostićeva navela u svom tvitu, s obzirom na to da službe nije mogla da dobije na telefon, ona im je uputila prijavu na mejl.

– Želim da izvršim prijavu ponašanja vozača na liniji E9 u pravcu Kumodraža, registarskih tablica BG2088RG sa vremenom događaja 12:20h. Naime, vozač je svojim privatnim telefonom slikao putnicu bez njenog znanja i pristanka. Devojka je nosila suknju i prilikom izlaska iz vozila na stanici Farmaceutskog fakulteta, vozač ju je uslikao svojim telefonom – napisala je Lena u prijavi koju je objavila na tviteru.

Ona je u nastavku prijave napisala da očekuje povratnu informaciju koje će radnje u nastavku biti pokrenute protiv vozača.

Na ovaj tvit usledili su komentari devojaka koje su imale sličnu situaciju i koje tvrde da manijaci vrebaju svuda.

Foto: Twitter / screenshot

Devojke su u komentarima delile i slična iskustva koja su im se dešavala nasred ulice.

Foto: Twitter / screenshot

U nastavku komentara svi su se složili da je po zakonu ovo krivično delo i da vozaču, osim novčane, sledi i kazna zatvora.

Foto: Twitter / screenshot