in

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE U blizini škole u Surdulici pronađeno telo Lazara (19) za kojim se tragalo danima

Telo devetnaestogodišnjeg Lazara Ljubisavljevića za kojim se tragalo od 17. marta pronađeno je jutros u Surdulici.

Kako navode “Novosti”, prvi rezultati istrage ukazuju na to da je mladić izvršio samoubistvo. U njegovoj blizini pronađeno je dosta praznih kutija lekova.

Kako navode beogradski mediji telo je pronađeno u blizini gimnazije Svetozar Marović, u naselju Belo Polje kod Surdulice.

Obdukcija treba da potvrdi da li je i na koji način mladić izvršio samoubistvo.

Pročitajte još…

Podsetimo, Lazar je nestao pre više od 15 dana. Policija zvanično za njim traga od 17. marta, kada je otac Dušan prijavio nestanak. Njegovi prijatelji juče su za “Blic” rekli da je Lazar poslednji put viđen pre tri dana upravo u Surdulici.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”. Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra “Srce” od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni…