in

Putin slavi 68. rođendan-Predsednik Vučić čestitao rođendan: Veoma cenim vašu podršku

“Verujem u sudbinu, ali verujem i da možemo da utičemo na nju”, rekao je on u intervjuu za TAS S i dodao da je njegovo mišljenje o tom pitanju složenije od uvreženog mišljenja “ako je nešto suđeno onda će tako biti”.

To, prema Putinom rečima, nije tako jednostavno.

“Ima mnogo teorija. Puno pomaže ako imate samopouzdanje, ako verujete u svoje sposobnosti a najvažnije ako radite pravu stvar. To može da vam promeni sudbinu”, rekao je Putin u intervjuu pod nazivom “20 pitanja za Vladimira Putina”, poslednjem u okviru serijala povodom dve decenije na čelu Rusije.

Inače, Putin danas 68. rođendan.

Vučić čestitao Putinu rođendan: Veoma cenim vašu podršku

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić česitao je danas predsedniku Rusije Vladimiru Putinu 68. rođendan, uz poruku da veoma ceni sve što ruski predsednik čini za neraskidivo prijateljstvo i bratstvo Srbije i Rusije, kao i njegovu čvrstu podršku borbi Srbije za zaštitu državnih i nacionalnih interesa.

vucic,

“Ekselencijo, dragi prijatelju, primite moje rođendanske čestitke, uz iskrene želje za dobro zdravlje, kako biste mudro i istrajno vodili Rusku Federaciju putem uspeha i blagostanja, snažeći njen ugled i uticaj u svetu”, naveo je Vučić u čestitki.

On je istakao da veoma ceni Putinovu čvrstu podršku odlučnoj borbi Srbije za zaštitu vitalnih državnih i nacionalnih interesa, pre svega teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije.

Vučić je naveo i da sa zadovoljstvom pamti prethodne susrete sa Putinom, kao prilike da, kako je istakao, otvoreno razmene mišljenja i ideje o različitim pitanjima od zajedničkog i globalnog interesa. “Zahvalan sam Vam što uvek umete da saslušate i da, bez obzira na težinu i složenost naše geopolitičke, vojne i ekonomske pozicije, pokažete razmevanje za naše stavove. To je odraz Vaše ljudske i državničke mudrosti, kao i Vašeg osvedočenog prijateljstva prema srpskom narodu”, naveo je Vučić.

Istakao je da je uveren da će i u godinama nastaviti da prilježno grade

sadržajne odnose.

“Iskreno seradujem što ću uskoro ponovo imati čast da Vas ugostim u našoj Srbiji”, navodi se u čestitki predsednika Vučića.