in

IZNELA SAV PRLJAV VEŠ! ”Prostituisala se i drogirala u Švajcarskoj!?” – Milica Kemez PREVARILA NACIJU tužnom pričom, a istina je DRUGAČIJA?

Diskvalifikovana Marijana Zonjić, pošto je napustila rijaliti imanje u Šimanovcima, došla je do brojnih šok saznanja o svojevremenim cimerima iz Bele kuće. Ona je tako iznela u javnost šok detalje iz života Milice Kemez, koji će je kada bude saznala za njih i te kako zateći.

– Danas sam takođe dobila poruke od meni nekih pouzdanih ljudi, da je ona bila sa nekim oženjenim čovekom koji je njoj platio salon, jer je radila za pare u Švajcarskoj. Da, to mi je rekla njena drugarica, poslala mi je čak i te poruke i ‘čet’ sa njom, živela je ta cura sa njom, imam ja te poruke i dokaze sve u telefonu. Ta njena drugarica je htela da se izvuče iz te priče, a da je Milica sve vreme pokušavala da je uvlači i da je terala sa njom da ide i imam poruke gde je Milica rekla – Ja ne želim to više da radim, želim da se povučem – ispričala je Marijana pa dodala da je Kemezova navodno koristila i nedozvoljene supstance:

– Čula sam da se prostituisala i da je koristila narkotike, da je bila sa tim oženjenim čovekom za pare, on joj je dao 5.000 evra, i posle je još radila, zaradila za salon. To je čak jednom, Marija Kulić rekla u ‘Zadruzi’, da je čula od njene Tanje, njene najbolje drugarice, koja drži njen salon, da se Milica Kemez prostituisala za pare u Švajcarskoj, da je tako otvorila salon – otkrila je Zonjićeva u šok intervjuu nakon diskvalifikacije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0