in

Kristijan Golubović davio i čupao svoju ljubavnicu! (FOTO)

Svedoci smo da se u rijalitijima dešavaju razne stvari i da takmičari prave haos iz dana u dan ne znajući kakve to posledice nosi. Međutim ovo što se sinoć dešavalo u Zadruzi otišlo je predaleko i javnost je zgrožena dešavanju u popularnom rijalitiju.

foto: Printscreen

Naime, Kristina je zamerila Kristijanu Goluboviću što sedi sa Minom i ljubomorisala mu dok su je sve vreme smirivali zadrugari. Ona je u jednom trenutku krenula da ruši sve po stolu da bi Kristijan u tom momentu zajedno sa obezbeđenjem ustao i krenuo da je sklanja.

Na fotografijama se vidi da je Kristijan davi, čupa, drži ga vrat, doduše nije poznato kojom jačinom i verujemo da je to uradio da bi je smirio ali ovakav postupanje sa devojkom koja je duplo mlađa od njega i to na nacionalnoj televiziji svakako nije primereno osobi njegovih godina.

Kristijan Golubović, Kristina Spalević
foto: Printscreen

Ono što se može videti na spornom snimku i što su mnogi komentarisali na društvenim mrežama je to da je Kristina u jednom trenutku usled nedostatka vazduha izgubila svet i pala.

Kristina je čak u jednom trenutku krenula staklom da se reže po ruci ali ju je u tome sprečio Neca koji je došao do njih u pab.

Kristijan Golubović, Kristina Spalević
foto: Printscreen

Na kraju se situacija donekle smirila, ona se vratila u pub i naravno legla kod Kristijana u krevet.

Bonus video:

Sale Tropiko ispričao za Espreso šta mu je u Zvezdama Granda najstresnije

03:14

Sale Tropiko ispričao za Espreso šta mu je u Zvezdama Granda najstresnije

(Espreso)