in

Kristijan napao Kenana, pa mu uputio BRUTALNE reči! (VIDEO)

Veliki šef zadao je zadatak zadrugarima i sazvao hitan sastanak, kako bi ukućani rešili i popravili međuljudske odnose.

Kristijan Golubović se dotakao odnosa sa manekenom Kenanom Tahirovićem. Njihov odnos je bio poljuljan kada je Kenan na svojoj raspodeli budžeta otkrio Kristijanu da je video klip na kom on priča da ga ne interesuje što je Tahiroviću preminuo otac, što je Golubovića začudilo.

– Kada mi je rekao ono za oca, mnogo me je pogodilo. Meni su se dešavale mnoge situacije u životu, mnogo puta sam se odlučio na milost, jer sam milosrdan čovek. Ne mogu da verujem da mi je iz konteksta izašlo tako nešto. Nije upućeno njegovom ocu i njemu. Ovde Kenana logorečivog nisam video, vidim ga kao mufljuza. Ako ti čovek uvredi pokojnog oca, imaš dva načina. Da mi j*beš mrtvu majku i oca i kažeš smradu, da sa mnom prekineš svaki kontakt, ili da kažeš: “Krile, što si tako rekao?”. Imao si te opcije. Pogodilo me je to što si sa mnom u najfinijem odnosu, a da mi nisi to rekao sve do raspodele budžeta… Nikad ne bih dozvolio sebi to, ako sam dozvolio, ja ti se još jednom izvinjavam. Isto, ja tebi nisam rekao da si p*der, nego sam preneo šta je Mića pričao, za incest sa tvojim bratom – krenuo je Kristijan.

Ja nisam to rekao, nego sam rekao da je Kenan rekao da se priča za njegovog brata i to u Sarajevu – poručio je Mića.

– Još jedna stvar, kad se Rialda istresirala, ja sam rekao Vladimiru da prestane, a Kenan je to video i možda mislio da se nešto domunđavamo. Trebalo je da mi se obratiš za ove stvari, ja bih ti objasnio. Monika me je podsetila na tu situaciju, to je bilo pre “Zadrugovizije”, možda sam rekao koga briga za nas, mi smo rudari u rudniku… To mi je stajalo na srcu, žao mi je što sam tako rekao. Ti imaš svoju priču, vozi dalje – pričao je Golubović.

– Nisam ti ništa rekao jer ne osećam da se saosećaš sa mojim bolom. Da si mi neki prijatelj, zamerio bih ti. Ne bih ti verovatno ni spomenuo da nisam vođa – rekao je Kenan.

(Espreso / Pink.rs)