in

LJUBI DEVOJKU KOJA SE PRE NJEGA PODALA DVOJICI MUŠKARACA IZ RIJALITIJA: Tomović žestoko ponižen!

Dok je Fran Pujas bio u vezi sa Paulom Hublin, Vladimir Tomović ga je često provocirao da ljubi devojku sa koje se još nisu sprale izlučevine Tome Panića.

Sada je Tomović u vezi sa Paulom, a gledaoce je zanimalo da li će Fran sada govoriti Vladimiru da on ljubi devojku na kojoj su i njegove i Tomine izlučevine.

– To je njegova stvar što je on to meni radio. To je on meni radio iz nekih ličnih sukoba koje smo imali ja i on. To njemu na dušu, ja to njemu neću raditi. Mislim da on to dobro zna, a i nema potrebe da ja to njemu govorim – rekao je Fran i dodao:

foto: Printscreen

– I neću samo zbog njega, nego neću i zbog Paule. Šta ću ja sada njima, ja sam bio sa njom. Nema uopšte potrebe. Ni u jednom trenutku neće to doživeti od mene.

– Ja sada ne znam Fran, jesi li ti dobro? – rekao je Tomović Franu i potom je počeo da se pravda da on nije često provocirao Frana, međutim, snimci na društvenim mrežama postoje u vezi svega toga.

– Ko bi smeo da se suprotstavi devojci koja ga bije, a uz to je i voli – rekao je Tomović i tako još jednom pokušao da isprovocira Frana, ali Pujas nije reagovao na ove provokacije.

(Espreso/M.V)