in

Zauzeta je, a jedan takmičar joj je zavlačio ruku, nakon PRIZNANJA svi zanemeli

Foto: RTV Pink printscreen

U toku je emisija “Pitanja gledalaca”, a voditelj Milan Milošević je pročitao naredno pitanje za Milicu Kemez:

“Da li ste ti i Maja drugarice? Da li je normalno da igraš sa Čorbom koji te ljubi po vratu, i padate na pod zajedno jedno na drugo?”

– Čorba je ovde moj prijatelj, mi smo se sapleli i pali i on mene nikada ne dodiruje, zapeli smo i pala sam, htela sam da se zadržim za njega, tu je i on pao, ali nema to veze. Maja zna da mene Čorba ne zanima, i ja ga nisam ljubila po vratu, ali nije ni on mene! Ja njega ne gledam na taj način, ja sam popila, sa njim uvek igram i ne znam možda me je poljubio iz milošte u vrat, ali ja njega nisam ljubila niti sam dozvoljavala. Ja se ne sećam da je on mene ljubio, ali ako je to uradio verovatno nije na taj način – rekla je Milica.

– Milice, lepo odgovori na pitanje, jer nisi ti njega ljubila, nego je on tebe i stiskao te pored prozora, i posle toga ste pali pored mog stola i on ti je gurnuo ruku u prednji džep – rekao je Mića.

– Ja ovo namerno radim da bih izazvao ove scene, i ja svima glumim prijatelja ovde i moja uloga je ovda takva! – rekao je Čorba.

– Ja sam njega upozoravala da ne pije, i da ne bude takav kao i ona da bih sprečila ljubomoru – dodala je Teodora.

– I Maja i Teodora su foliranti, koji se prave da se ništa ne vidi. Milica i Čorba su jako prisni, ima tu i češkanja. Maja se folira, i Teodora koje se prave da ih ništa ne pogađa, ali ja sam sve gledao, ja kao spavam ali slušam i pustite to foliranje! – rekao je Kristijan.

– On daje povoda i prilazi joj stalno, ali ne i ona njemu! – rekla je Maja.

– Čorba je bio pored nje i trljao se – rekao je Kristijan, pa pokazao na delu uz pomoć Maje Marinković.

– Čorba je takav i pokazao je svoje klošarsko ponašanje – dodala je Maja.

(Espreso / Pink,rs)