in

Arnautović i Lamela pred vratima!

Foto: EPA/Elisabetta Baracchi

Siniša Mihajlović poručio je nedavno čelnicima Bolonje da će napustiti ekipu, ukoliko mu na leto ne omoguće budžet za dovođenje vrhunskih igrača.

Italijanski mediji već su počeli da pišu da Miha ima otvoren poziv Sampdorije da dođe u Đenovu, a i da Juventus blagonaklono gleda ga Srbinu.

Sportski direktor Bolonje Valter Sabatini ozbiljno je shvatio reči Siniša Mihajlovića, jer odlično poznaje njegov karakter. Srbin ne trpi prosečnost i umesto borbe za sredinu tabele želi prodor ka vrhu, jer mu je cilj igranje u Ligi šampiona i osvajanje trofeja.

Siniša Mihajlović
foto: EPA/Allesandro Di Marco


Zato je Valter Sabatini već krenuo u ofanzivu i otkrio italijanskim novinarima da 

O željama Siniše Mihajlovića, Valter Sabatini je diplomatski odgovorio, a prenosi italijanski “Mediagol”:

– Njegovi zahtevi su veoma podnošljiivi. Nikada nam ne daje velika imena, već karakteristike igrača koji bi mu pomogli. Na fudbal gledamo kao i Siniša, sa razumevanjem u kojem pravcu se zajedno sa ekonomskim aspektima kreće.

Sportski direktor Bolonje govorio je konkretno o Arnautoviću i Lameli.

– Arnautović je ime koje nije trebalo da se pojavi u javnosti, ali nažalost jeste. Obavili smo veliki broj telefonskih razgovora. Nesumnjivo želimo da angažujemo dva-tri važna igrača, koji će podići nivo ekipe i svih igrača koji budu oko njih. Lamela je samo jedno od imena o kojima razmišljamo. Da pojasnim: pokušavamo da shvatimo da li postoji mogućnost da ga angažujemo i ništa još nije konkretizovano – bio je jasan Sabatini.

(Espreso/Kurir)